Branković o otkazima u Borcu, upravi, kritikama...

43 0

Direktor RK Borac m:tel Vladimir Branković u razgovoru za MONDO govorio je o aktuelnim dešavanjima u RK Borac,...

 • Doboj 

  Brankovicu, ja nisam zaboravio kako si kao clan Kosiga onemogucio da Borac osvoji KUP RS. Igrajuci za Kosig dozvolili ste da vas Sloga u Doboju pobijedi 22 gola razlike tacno onoliko koliko je bilo dovoljno da Borac ne osvoji KUP RS. Da bude sve jasnije. Sa istom tom Slogom Kosig je sedam dana prije sporne utakmice igrao nerjeseno u prvenstvenom duelu. Toliko Brankovicu o tebi i tvojim kompleksima!!!!

  Odgovori
 • sramota 

  Brankovicu,zašto ne spomeneš,koliko ste i kako Mulabdicu ostali dužni i niste ga isplatili????Covjek odradio ugovor,džentlmenski postigao dogovor,nije tuzio klub,(vaše prethodnike),a kad je tvoju upravu pitao šta je sa dugovanjima rekli ste :Dug je zastario,šta on traži....E,Brankovicu ,tako se Borac nikad nije ponašao prema bivšim igračima....Čisto da se zna !!!!!!

  Odgovori
 • ns 

  Pa po kom osnovu da ga isplate ako je dug zastario. Dzentlmenska zastara...sta ces

 • Ana Kerkez 

  Smijesan si Brankovicu

  Odgovori
 • Ratko Crnić 

  ako ga Miro Belić napada...onda ga ja podržavam...pa evo čitam intervju Mire Bjelica od prije godinu dana, gdje govori da Brankovica pod hitno treba na mjesto direktora. Sad kad je skonto da ga niko ne ferma, sad dize halabuku. vidim ovi sto komentarisu rezultate borca zaboravljaju da je trivundza igrao, a ne brankovic, kovacevic i ostali...

  Odgovori
 • Kaluđer 

  Ne razumijem o čemu to priča ovaj kaluđer.Oprosti mu Bože jer nezna šta radi.Dovio je izliv vlasti u mozak.

  Odgovori
 • Tugo golema 

  Narod kaže:Svaka lija dolija i ko se smeje,najslađe se smeje.

  Odgovori
 • Lazar 

  Ma ljudi,bradonja nije zaslužio da mu se ime spomene.E, Borče i Banja Luko-šta ste dočekali.

  Odgovori
 • Vranješ 

  Bože dragi,tri puta čitam tekst i ne razumijem šta je ovaj neznalica htjeo da kaže.Kako ga nije sram......................................

  Odgovori
 • Čuvaj se Aleksandre 

  Čitam u Nezavisnim novinama da Međedović ostaje za trenera.Žao mi je tog mladog momka što će ga ovi iz uprave potrošiti na početku karijere i na kraju ispljuvati kao i sve predhodne trenere.Jedino ako "direktor" ne dovede pojačanja jer se on tu pokazao kao "vrhunski stručnjak".Međedoviću pamet u glavi i ne budi saučesnik ovog sunovrata Borca.Ti ćeš biti jedini krivac kada vas pregaze Izviđač i Vogošća:

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 43

Ostale vijesti