Rađenović: Istina o pravljenju ekipe Borca je...

22

"Morao sam da bez para pravim mladu i jeftinu ekipu, a onda se preko noći prešlo na potpuno drugi koncept, Ligu...

 • Doboj 

  Brankovicu, ja nisam zaboravio kako si kao clan Kosiga onemogucio da Borac osvoji KUP RS. Igrajuci za Kosig dozvolili ste da vas Sloga u Doboju pobijedi 22 gola razlike tacno onoliko koliko je bilo dovoljno da Borac ne osvoji KUP RS. Da bude sve jasnije. Sa istom tom Slogom Kosig je sedam dana prije sporne utakmice igrao nerjeseno u prvenstvenom duelu. Toliko Brankovicu o tebi i tvojim kompleksima!!!!

  Odgovori
 • Bivši 91 

  Vidim ,da se mnogi komentari odnose , na ne javljanje bivših igrača...Evo ,ja sam bivši i spreman sam mnogo toga da kažem,a vjerujem i mnogi iz moje generacije!!!!Samo treba neko da nas pozove,pita????Samo da obavijestim javnost,a i novinare da smo tu,da postojimo..Vi novinari ,ste dosta kumovali ,svemu ovome..Uporno intervjuisete iste ljude,a obično kad bude kasno???Licno sam,imao priliku da razgovaram (ljetos) ,sa jednim novinarom i kad sam sve ovo predvidio,on mi reče:Nemoj nije vrijeme,upravo su se stabilizovali????Pozdrav od generacije osvajača KUP-a IHF -a 1991.

  Odgovori
 • brat 

  Vas neko da pita...pa ti je tvoja genereacija ste uspjeli unistiti drzavu, sta bi tek sa jednim klubom napravili. Dosta se vas pitalo

 • Danko Starcevica 

  Hahahha sta je ovo? Trojica cetvorica se raspisala protiv uprave i igraca sa laznih profila. Dajte molim vas, pustite ljude da rade zapocet posao! Podrska upravi i direktoru!

  Odgovori
 • Kalinić 

  Što je više kleveta i laži, Branković mi miliji i draži.

  Odgovori
 • Trivundza 

  Radjenovicu, blage ti veze nemaš...tata ti je najveći gospodin, a ti si dilkan malo žešći. uvezao se sa Mirom Bjelićem... ti kao da si zaboravio sta je taj pričao za tebe i za tvog oca???

  Odgovori
 • Nemanja 

  Ovaj što se potpisuje Trivinim imenom je izgubljen slućaj.Zna Igor Trivu i Triva Igora tako da nikakvo podmetanje ne može proći.Ti si se skroz pogubio.

 • Igrači 

  Nije mi jasno zašto niko od preostalih igrača u Borcu ne kaže ni riječ.Baš su im utjerali strah u kosti.Pa mnogo od njih čeka ista sudbina.Bar to nije nepoznanica.Već se pravi novi spisak nepoželjnih.Kapiten Obradović neće na kuma bradatog.Jedan drugom čuvaju leđa.To je sva istina.Kumstvo je kumstvo a Borac je u petom planu.

  Odgovori
 • Milos 

  Puna podrska upravi i direktoru, ne dozvolite carsijskim pricama da vas poremete.

  Odgovori
 • Nidzo 

  Borac ima podrsku vecine gradjana. Dvorana Borik je sve vise popunjena, mladi igraci stasavaju, biti ucesnik seha lige i evropskih takmicenja je trenutno sam po sebi uspjeh. Ovdje se mogu samo procitati povrijedjene sujete i nista vise. Puna podrska Upravi i igracima.

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 22

Ostale vijesti