Banjaluka: Čavić ili Radojičić? (ANKETA)

26 0

Centralna izborna komisija BiH 4. maja raspisaće ovogodišnje lokalne izbore. Predizborna kampanja u Republici...

 • šutnja 

  Danas je šutnja, nema nikakvih anketa i političarenja. Daj ćutite barem danas o politici

  Odgovori
 • Bl 

  Cavic samo zna dobro da galami, kada sam vidio kako tapse Krsmamovica po ramenu sve mi je jasno. Ako zelite Bakira onda glasajte za Cavica.

  Odgovori
 • BANJA LUKA VOLI BORAC 

  Hoce li doci neko ko ce da radi za dobrobit grada, ko osjeti njegov duh, zna sta je Banja Luka, sta su njeni simboli, zna sta narodu treba... Ko ce da radi za napredak kulture, privrede, Borca kao jednog od najvecih simbola i ponosa grada, ko ce da pomogne da klub krene ka slavi kakvu zasluzuje.

  Odgovori
 • radikal 

  Pitace se i nas bar malo polako sa dodjelama titula srpska u sigurne ruke zivio seselj

  Odgovori
 • Šešelj 

  Nemoj molim tem simtizer sam Vojislava Šešelja ali Mihajlica je kontra linija.

 • Dragan 

  Ovaj Čavić da ima obraza,nebi se ni kandidovao.Koji je to već put?Pa dosadio si i Bogu i narodu.

  Odgovori
 • xy 

  Zar da pristanemo, od dva zla da biramo manje. Pa opet je zlo. Ima li ista dobro kod nas?

  Odgovori
 • Gz 

  Ne vezano za BL svaki grad ili opstina u RS-u imaju nekakvih 50 stranaka i njihovih predsjednika a na lok izborima svugdje cemo imati po 2 kandidata. Dva bloka 2 kandidata a stotine i stotine nekakvih stranaka. Ko je ovdje lud. E sad alo je BL ili bilo koji drugi grad spali na 2 imena mozes ga pisati. Ja to ne razumijem. Nisam ni za Cauu ni za Igora

  Odgovori
 • Stop strankama i stranackim slugama! 

  Ovo je situacija kad od dva zla treba izabrati manje, a to je g'din Cavic! Na zalost ovog naroda, trenutno na politickoj sceni nema ni jednog politicara koji se politikom bavi iskljucivo iz ideala i zelje da pomogne narodu! Svi su tu iskljucivo zbog licne koristi. Pa treba izabrati onog koji ce manje puniti svoje i dzepove svojih partijskih kolega! Treba izabrati onog ko ce dati nesto i narodu, ko ce dati sansu obrazovanim maladim ljudima bez obzira na stranacku ptipadnost...mislim da je to prije ocekivati od Cavica nego Radojicica (koji radi za gazdu..prim aut).

  Odgovori
 • Borac 

  Siguran sam da banjalučani neće dozvoliti da ih vodi neko kao što je čavić jer se nije pokazao ni na prethodnim funkcijama, a kao kandidata ga je predložio famozni, podanički savez za promjene, bakirov saveznik koji bi sve dao za fotelju i da ne naljuti svoga dragog bakira, to je zaista nevidjena ljubav. Stav naroda: Što dalje od Republike Srpske i oni i bakir!!!

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 26

Ostale vijesti