LIGA 4: Borac poražen od Izviđača

21

"Skauti" savladali Borac u meču prvog kola Lige 4.

 • Samac Igor 

  Ovo je posledica razdora u klubu koju su napravili rukometne neznalice Trivundza i Sekaric. Umicevic i Brankovic su izjavili da ce RK Borac lahko osvojiti titulu Bosne samo kad su se otarasili dva ponajbolja igraca u klubu.Sta sada Brankovicu i Umicevicu, Ko je sada na listi za odstrel .Verovatno trener ????

  Odgovori
 • bole 

  Da se ne zaboravi, kadeti RK BORAC,generacija 1996/97.mo,, su ovu ekipu Izvidjaca, pobjedili u Boriku i postali Prvaci BIH ,2012g...sa trenerom koji sada vodi prvi tim...toliko o radu u omladinskoj skoli,,namjerama i ,,pravom smjeru kojim idemo,,.

  Odgovori
 • Stojan Jović 

  Uz dužno poštovanje prema Stojanu Atlagiću i ja sam Stojan i sve što sam rekao rakao sam u svoje ime.Neznam otkud ste se vi "prepoznali" u mom komentaru koji nema veze sa vama niti znam vašu priču kako kažete na Skupštini.Pozdrav mome imenjaku.

  Odgovori
 • DIREKTOR KLUBA 

  I JA SAM JEDNOM GLEDAO RUKOMETNU UTAKMICU.ZAR TO NIJE DOVOLJNO DA BUDEM DIREKTOR KLUBA?

  Odgovori
 • Stojan 

  Brankoviću-direktore,koliko si para uzeo da uništiš Borac?Istorija Brankovića nam je dobro poznata.Ima li Umićević koju "PAMETNU" da kaže poslije lekcije Izviđača.

  Odgovori
 • Stojan Atlagic 

  "Imenjače" piši u svoje ime i pod svojim imenom.Ja što sam mislio to sam rekao na Skupštini kluba i nažalost sve se obistinilo.Više nisu bitna imena i ko je kriv.Bitno je osvojiti titulu i još uvijek nije kasno.Svima mora biti jasno da gubitkom titule Borac gubi milion maraka a dugorocno i više.Bez para klub ce se ugasiti, a da bi klupska blagajna bila puna neophodne su titule.Ako vam je lični ego bitniji od klupskih interesa onda ste zalutali.Ako su vam lični poslovi koje obavljate a dobili ste ih zahvaljujuci klubu najbitniji kako sutra i s kim?

 • BRAVO UPRAVA 

  Večeras se vidjelo pogubno vođenje Borca.Zar imaju pravu neznalice da se poigravaju ugledom Borca?!Ova uprava ne može da vodi ni klub jedne Mjesne zajednice.

  Odgovori
 • Зар је могуће 

  Не могу да вјерујем да поред толико славних имена из свијета рукомета данас Борац воде ови дунђери попут Бранковића и Умићевића?!Протећи ће још пуно Врбаса да се поправи оно што ови упропастише.Брука и срамота за Бања Луку.

  Odgovori
 • HITNO SKUPŠTINU KLUBA 

  Brod tone.Treba pod hitno sazvati vanrednu Skupštinu Kluba i otjerati Brankovića i Umićevića te vratiti igrače Trivundžu i Šekarića da se popravi bar ono što je moguće u ovom trenutku.Možda još nije kasno.

  Odgovori
 • Zahvalni trener 

  Sinoć sam poslije utakmice razgovarao sa trenerom Izviđača koji reče,citiram:Mi smo se pribojavaji da će uprava Borca vratiti Trivundžu u ekipu,ali su nam ovako olakšali posao i mi smo im na tome zahvalni".Treba li ovdje kakav komentar?

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 21

Ostale vijesti