Nagrađen prvi srpski gej policajac

photo 26 0

Dobitnik nagrade Duga za doprinos borbi protiv homofobije i transfobije za 2015/2016. godinu je oficir za vezu sa...

 • Ivan 

  Birajte coveka za ministra unutrasnjih poslova

  Odgovori
 • Гркуапсу 

  Ја сам лично противник да лица хомосексуалног опредељења раде у полицији. Али то је лично мишљење. Осврнуо бих се на закон. Например у Правилнику рада полиције децидирано се одређује да преглед и претрес лица мушког пола врше полицијски службеници мушкарци, а женског пола полицијски службеници жене. Обрнуто се сматра злоупотребом службеног положаја и сексуалним узнемиравањем. Е сада ако би ме овај " полицајац "претресао, да ли бих ја могао да се жалим на сексуално узнемиравање, обзиром да је предмет његових сексуалних жеља особа мушког пола. Ако би исти претресао жену, опет проблем, јер је физиолошки мушкарац. Значи не може да ради оно што му је опис радног места (измеђуосталог ), односно прима плату за Џ. Ко би мало прочитао Закон о полицији и Правилник нашао би низ радњи које овај службеник, као декларисани хомосексуалац, законски не би могао да обавља. Све у свему он је сада "на коњу". Може да ради шта хоће, а свако легално и законско санкционисање, због евентуалних пропуста у раду и прекорачења овлашћења, подвело би се под " прогањају ме зато што сам геј"

  Odgovori
 • Milica 

  Wooow kakva paranoja! Verovatno svake noći sanjaš horde gejeva kako te jure da bi te štipnuli za guzu, jer si jedini muškarac koji je njima interesantan. Odrasti i pusti ljude da žive svoj život normalno i dostojanstveno!

 • NIDZA 

  Do sad su nas tukli, a sad ce da nas.....

  Odgovori
 • Ljiljana 

  Награда зато што је геј , е моја Србијо толико паметне деце освајају шапионате у математици, правима, спорту, хемији па се једва за њих чује , нема пара за њихова такмичења али за уништавање породице и друштва е то наша " ЕЛИТА" и "РЕЖИМ" подржавају.Тужно како наше покондирене тикве уништавају србску породицу а транвестити , Јадранке-Јовани ударају на основне темеље државе, породицу, војску и полицију.

  Odgovori
 • Zeljko 

  Nije mi jasno... A zasta je ovaj dobio nagradu???? Sta je on to uradio da zasluzi nagradu sem sto je GEJ??????? Ko je ovde lud? Ima mnog boljih ljudi koji nisu nagradjeni za svoja humana dela, a ovaj ga dobija samo zato sto je drugaciji... Ravnopravnost, onda svimstrejt ljudima treba dati nagradu za nista bar zato sto nisu zastranili??? Retardirana zemlja..

  Odgovori
 • Nikola 

  Tebi treba dati nagradu za najgluplji komentar godine, to ti ne osporavam.

 • 08 

  Podrska kolegi, znam da ti nije lako, ali svaka cast, ima nas koji smo videli kako izgleda civilizovano drustvo, kada bi svi cinili po jedan korak kao ti, stigli bi smo skandinavce brzo

  Odgovori
 • Djuro 

  svasta!!!

  Odgovori
 • Огњена 

  Да ли сте Ви при себи?

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 26

Ostale vijesti