OHR: Osnovna poruka nije poređenje RS i NDH

5

Nakon burnih reakcija iz Republike Srpske zbog izjave visokog predstavnika Valentina Incka u kojoj je "uporedio" RS...

 • Milan B.Luka 

  Incko odlazi ti si zlo vidis i sam i nediraj nasr republiku ostani gnido u sarajevu tu ti je mjesto sa bakirom izabegovicem , isti si kao i on.

  Odgovori
 • Aha 

  Ovo je kao trebalo biti vadjenje ha ha Nije to glavna poruka ali sporedna jeste, tj. ne poricu poredjenje niti se izvinjava bagra. Srbi a i svi ostali koji se smatrate antifastima ukoliko ne dodje direktno jasno i glasno izvinjenje ne komunicirajte uopste sa Inckom. Ne Ivanic, ne Dodik nego bilo ko iz politickog zivota. Koja je to zivotinja stiti svoje genocidne pretke koji su pobili desetine miliona ljudi, poredeci ih sa jednim malim slobodarskim i pravednim narodom.

  Odgovori
 • svaka cast 

  Zena Zmaj je sve rekla...iskreno,kulturno,tacno... Svaka cast.

  Odgovori
 • zena-zmaj 

  Bolje da se ne vadite! Evo ja sam sa svojom porodicom bas lijepo proslavila Dan Republike Srpske, a uopste nisam Srpkinja. I na kucu sam istakla zastave. Uopste mi ne smeta to sto je odrzana liturgija, slavu smatram divnim naslijedjem, a u izgradnju Republike i u taj dan nisu utkani samo zivoti Srba, vec svih njenih naroda i svi su njeni gradjani slavili. Patriotizam nema veze s nacionalnoscu, svi gradjani jedne zemlje treba jednako da je vole i postuju. Znam mnogo muslimana, Hrvata, Makedonaca, koji su se borili da stvore, odbrane i sacuvaju nasu Srpsku, na zalost, znala sam mnoge koji su i poginuli za nju. Svima njima je Srpska bila dom i svima su porodice tu zivjele i zive i dalje. Misli li iko da oni ne vole Srpsku i da ne slave njen rodjendan? Misli li iko da su na referendum izlazili samo Srbi? Tacno znam da je vole i postuju i da su i na referendumu rekli 'DA!' Hoce li to Incko i OHR da mi kazu da ne treba da volim svoju rodnu grudu i svoj komad neba? Odakle im pravo da misle da mogu da pljuju i omalovazavaju moju otadzbinu?

  Odgovori
 • Gz 

  Nije vrat nego sija. Bagro konjusarska

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 5

Ostale vijesti