RK Borac m:tel: Uz pomoć "Lešinara" do pobjede

9

Nakon neugodnog poraza u Maglaju, banjalučki rukometaši u "Boriku" dočekuju mostarski Zrinjski.

 • neznalica 

  Neko bi ipak trebao odgovarati za nepotrebno dovođenje povrijeđenih i nedovoljno kvalitetnih igrača. Vukičević ( jedini kvalitetan igrač) došao da uz platu sanira povredu pa da ide dalje. Marković ( nigdje veze, takvih ovdje pun sepet) pola godine na plati , stanu i hrani pa sad poslan u Doboj. Lončar ( " specijalista za odbranu") ne može dobaciti do gola došao nespreman pa se povrijedio( mislim da bi Mijatović i Bubić više pružili da ih puste i istrpe). Memić??? Stan , hrana, plata.( došao iz Turske lige). Za svakog od njih je plaćena taksa za prelazak iz saveza u savez oko 2400 eura ako sam dobro informisan . Kolike su im plate ne znam. Nakon svega toga mene neznalicu ubjeđuju da je to sve dobro i da tako treba.

  Odgovori
 • Dm 

  podrzavam sve sto si rekao. Imamo problem sto uprava ne podrzava omladinski pogon jer onda moraju dovoditi sa strane igrace i uzimati pinke. Pogledajte stranice izvidjaca.celja.zagreb.lokomotiva djeca mjesecno imaju po 10 utakmica i obilaze turnire . Nasi u kampusu treniraju i pokidase koljena i zglobove zbog podloge. Imaju utakmicu kad roditelji i trener plate kad pitas upravu nema para. Odes u mtel da pitas za pomoc a oni kazu da su vec platili za omladinski pogon Ostale koje pitas nece da se petljaju sa rk borac jer su imali ruzna iskustva uplate a djeca ne vide pare za turnir itd. Katastrofa.

 • Dovla 

  trebalo se rizikovati sa nasom djecom,bar probati polusezonu odigrati pa ako ne ide pokusati dovesti prave igrace,ovako je stvorene negativna atmosfera oko kluba i pitanje je kako ce sezona da se zavrsi.niko ovde ne bi imao obraza da pise lose komentare da nasi momci igraju.Borac je postao servis za povrijedjene igrace koji bi da se vrate dalje u rukomet.veceras dobijamo ali bice tesko...

 • 123 

  Bravo za komentar, slazem se u potpunosti sa svime napisanim... tek je ovaj prelazni rok totalni fijasko! Smatram da su Majic i Danicic jedina pojacanja koja su opravdala ocekivanja, a sto se ostalih tice, mrka kapa! Ali to ne znaci da ne trebamo podrzati nase momke, vjerujem da oni mogu puno bolje od ovoga sto su do sad ookazali... Idemo Borac!!!

 • Oprezno 

  Djeco samo nemojte na hladno

  Odgovori
 • Lešinari 

  U upravi su pravi lešinari.

  Odgovori
 • Borik 

  Idemo zajedno do pobjede!!! Naprijed Borac!

  Odgovori
 • Borik 

  Bjezi mi sa komentara, baksuze!!!

 • Milorad 

  Samo da ne bude hladno u dvorani i da nas sudije ne "potkradu"Ako treba da ponesemo grijalice od kuće?

Dodaj komentar Svi komentari 9

Ostale vijesti