Branković: Da vratimo "duplu krunu" u Banjaluku

8

Šampion Bosne i Hercegovine u rukometu, banjalučki Borac m:tel pomirio se sa činjenicom da predstojeće sezone neće...

 • Zašto Radoviću? 

  Kao što znamo g.din Radović je predsjednik Upravnog odbora R.K. Borac.Zašto g.dine Radoviću dozvoljavate da Vam ovaj prosipač magle kalja ugled Vama,Borcu,Banja Luci,Republici Srpskoj?

  Odgovori
 • starcevica 

  Da ti odes iz naseg Borca !

  Odgovori
 • Istina 

  Svu svoju nesposobnost sproveli su i odradili u peefidnom planu. Ne možemo obezbjediti novac i kvalitetnu ekipu za SEHA I EVROPU. Rastjeraćemo kvalitetne igrače, nećemo osvajati prvenstvo [tu ih prevari Konjuh] i nećemo igrati SEHA, a sad foliraju kako će ih tužiti. Onda ćemo najaviti rad sa našom djecom i ttrenerima kojima ćemo ponuditi da igraju za kikiriki. I nas trenutni max budzet je samo ono sto daju Mtel i Opština BL cca 220. 000KM. OD zakupa McTire puba sve ide na otplatu kredita cca 100. 000. KM. Plemenita i visokoumna UPRAVA obezbjedi na godišnjem nivou još 30-40. 000. KM i to je ukupno oko 360. 000KM godišnje ne računajuci moljakanje i dotacije od Ministarstva sporta ili Predsjednika RS. Da je drugacije direktor kluba posle 2 godine ne bi više bio v. d. i "volonter" već bi obezbjedio sebi platu. No njemu ovakva situacija itekako odgovara jer ne odgovara nikome a usput je najveci ljubitelj Borca [samo da nije faktura iz njegove stamparije BB PRINT] Dugove i to djelimicno ste rijesili iz kredita i šta sad??? Kako riješiti preostale dugove kad niti jednog NOVOG SPONZORA niste doveli. Još uvijek živite i to 3/4 budzeta od onog sto je ugovorima obezbjedio neko drugi prije 15-tak godina. Marinko učini nam uslugu i ne vraćaj se iz fudbala a mozes slobodno da povedes i ovog VELIKOG BORČEVCA.

  Odgovori
 • Bruka za Borac 

  Ovaj Brankovic je naj veca bruka za Borac.On bi samo da gradi i da se ugradi od tudjih para.Gdje su ti kontrolni organi i moze li iko stati na put ovom mesetaru?

  Odgovori
 • trickster BL 

  Nejasno mi je zasto je doticni jos u Borcu?!

  Odgovori
 • DVORANA 

  Ovaj ne odustaje od izgradnje dvorane?Od kojih para bradonja.Još ni ekipu nisi skrpio.

  Odgovori
 • borik 

  Kako ste krenuli izbacice vas iz dvorane borik

  Odgovori
 • KOSIG 

  MA NJEMU NIJE NI STALO DO NAVIJAČA I BORCA.JAVNO PRIČA KAKO MU JE PLAN DA IZVUČE IZ BORCA SVE ONO ŠTO MOŽE JER JE KOSIG BIO I OSTAO NJEGOV KLUB.

Dodaj komentar Svi komentari 8

Ostale vijesti