Maloljetnica pretučena u centru Banjaluke

7

Policija traga za četiri maloljetne djevojke koje su u centru Banjaluke brutalno premlatile četrnaestogodišnjakinju.

 • Krajišnik 

  Činjenica je da su djeca razvedenih roditelja puno više agresivnija,nego djeca koja to nisu,zatim roditelja alkoholičara,narkomana i uopšte psiho-socioloških problema su najveći izazivači nasilja,naravno ima i izuzetaka kao ova 2-3 dole napisana komentara,koji brane djecu razvedenih,ali ste nažalost u manjini!!Ove maloljetnice su upravo iz takvih raspadnutih porodica!!!

  Odgovori
 • Xy 

  na srecu, nisu u manjini sa svojim razmisljanjem. Otkud vam pravo da etiketirate odnosno obiljezavate djecu. Nije bitno da li su roditelji razvedeni, bitno je jesu li normalni i koliko su ulozili truda u vaspitavanje djece. A bitne su i obrazovne ustanove. Sta rade ucitelji i nastavnici? Nekada su to bile i vaspitne ustanove, pa pored roditelja uce i vaspitavaju djecu. Cjelokupno drustvo treba ukljuciti, da nam se ovako nesto ne dogadja.

 • jf 

  Slazem se da ponasanje potice iz kuce.Samo treba jos uvesti zakon da se strogo kazne roditelji a takvoj djeci ili bilo kome ko nanosi nekom zlo da se istom mjerom vrati a ne novcanom kaznom ili kaznom zatvora.Neka i taj osjeti istu bol i ponizenje.

  Odgovori
 • Emy 

  Davno sam ja rekla da su "cure" 3 puta gore od djecaka! Sta ocekivati od takvih prostakusa, cije li su da mi je znati!!! To treba dati u javnost, to se nosi iz kuce...pa neka se malo mame i tate pokazu u pravom svjetlu. Garant su djeca razvedenih roditelja!!!

  Odgovori
 • Kazanova 

  Razvedenih roditelja???? Razmisljanje jedna velika 0 ...

 • zena-zmaj 

  Ja sam razvedena i imam kcer. Mogu da se kladim da je vaspitanija, vrjednija i obrazovanija od tebe. Sto se tice ovih djevojaka, treba ih zestoko kazniti, treba imenovati i njih i njihove roditelje koje treba finansijski kazniti, a treba ih sve zajedno poslati na drustveno koristan rad, da kupe smece, metu ulice, peru klupe, spomenike i slicno u centru grada u sred dana u posebno isticucim uniformama.

 • СССС 

  Стварно ти је глуп коментар.Знам много разведених родитеља чија дјеца су златна. Треба радити на превенцији оваквог понашања,а када до њега дође ригорозне казне и за родитеље и за дјецу.

Dodaj komentar Svi komentari 7

Ostale vijesti