Banjaluka: Majke neće plaćati boravak u bolnici

5

...Troškove boravka majki s djecom koja su na liječenju snosiće UKC.

 • Mila 

  I ,sto ga niste tuzili?Sto ne napisete ime?

  Odgovori
 • zena-zmaj 

  @Mila Otkud znas da nisam? Naravno da jesam. I pisala prigovor. Efekat je manji nego ovdje, ovdje me bar neko cuo, tamo niko nista.

  Odgovori
 • zena-zmaj 

  Prosle godine sam platila 450KM za 10 dana u bolnici s djetetom, a na boravak me uputila doktorica kako bih 24h pazila na kcer koja je imala napade, jer ni jedna sestra ne moze da bude s njom 24h. Naravno da mi nije tesko nista za moje dijete i naravno da bih ucinila sve, ali, strogo gledano, ja sam morala da uzmem bolovanje i platim im da bih radila njihov posao. Necu da vam pricam o tome da hrana koju smo nas dvije dobijale nije bila dovoljna ni za nju samu, da smo nekad imale jedan krevet i da su nas ostavljali 2 dana da sjedimo u zajednickoj prostoriji na vrtickim stolicama dok cekamo doktora koji se nije ni pojavio.

  Odgovori
 • Istina 

  Imali smo slicno iskustvo sa bahatim doktorom na Djecijoj neurologiji. Trpili smo njegovu aroganciju i bahatost. Cekali satima i danima na pregled. Sta da god da bi upitali bili smo odbijani, bas kao da smo tamo zato sto to zelimo, a ne zatp sto nam je djete bolesno. Mentalno izivljanje nad roditeljima i djecom jednog bahatog doktora, narcisoida, je zastrasujuce. Zao mi je sto ga nismo tuzili tada ili se cak fizicki suprostavili tim primitivcima. No bili smo u soku.

 • Mila 

  I,jesi se zalila?Nisi,nego sada ovdje pises.Dok god se ne pocnete zaliti,nema nista od toga.

Dodaj komentar Svi komentari 5

Ostale vijesti