Slučaj "Vjeronauka": A šta piše u udžbeniku?

6

Informacija da je udžbenik vjeronauke za srednje škole pripremljen prije nego što je Ministarstvo prosvjete donijelo...

 • Делије КНН 

  Једино им је још остало да укину вјеронауку. У сваком науму су успјели убризгавајући свако зло овом несрећном народу(риалитији, хомосексуализам, распад бракова и породица) Једино још да нестане вјеронаука која нас учи бити људима, е онда могу да чине са нама што хоће тј.да нас обкикују по својој вољи.Плаћеници (међу нама) проналазе методу како елиминисати вјеронауку. Неће моћи, вјеронаука је на посебном мјесту у срцима наше дјеце и ђака.

  Odgovori
 • žena-zmaj 

  Da se vratimo u vrijeme Austrougarske? I to govori neko ko treba da vodi računa o obrazovanju naše djece? Da se vratimo pod Rimljane? U stvari, najbolje je da se vratimo u vrijeme Vinčanske kulture. Tad smo živjeli 2000 godina bez rata. Između ostalog i zbog toga što nije bilo silnih vjeronauka u školama. Djeca iz škola izlaze nepismena, nesposobna za život, o kakvoj vjeronauci pričate? Ko želi vjeronauku, u crkvu nedeljom u školicu pa neka uči! Ako nema škole pri crkvi, zašto nema kad već popovi smatraju da treba biti? Protiv ovog treba masovno protestvovati i ne dozvoliti uvođenje. Koga interesuje, naučiće. Pametnije je da vratite domaćinstvo. A što se tiče nebunjenja u Federaciji, to je njihov problem. Zašto bismo se mi bunili zbog nečeg što nas se ne tiče? Da li smo mi još uvijek sekularna država i društvo?

  Odgovori
 • krajišnik 

  Cim je vjera odmah nije nauka i to treba da se iizucava u crkvama ustanovama koje su za to namjenjene.To je lično pravo ko zeli da se edukuje u tom pravcu.,a ne nametati nekom nešto sto on me želi.U srednje uvoditi vjeru je suludo jer oni ne uče ni ono sto je potrebno.

  Odgovori
 • MixX 

  Kad ovako smeta vjeronauka mogu zamisliti kako bi tek smetalo da ukinu kanale na kojima su rijalitiji po citav dan i noc. E narode moj, pa sta ima smetati ako slusas pricu ne ubij, ne kradi, ne cini preljuba, ne pozeli nista tudje i sl. Gdje to jos mozemo cuti sem u crkvi

  Odgovori
 • Dusan Silni 

  Slazem se da tu mozemo cuti takvu pricu, ali je time licemjerje jos vece s obzirom na ponasanje tih koji to pricaju.

 • Đorđe Jurjević 

  Nemam komentar na ovaj debilizam u vezi školovanja!

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 6

Ostale vijesti