Prve reakcije: "Premier'' zatvara kladionice u RS

10

Nakon što je Narodna skupštine Republike Srpske večeras usvojila Zakon o igrama na sreću, iz sportske kladionice...

 • Mitar Mitra Mitar 

  Da hoće neko ovako oporezovati Miline tajkune pada tek onda nastavimo o poštenju! Poreze i doprinose niko, ko je njemu blizak, ne plaća, a tim istima dijele se irb krediti kao konfete.

  Odgovori
 • SportPlusovka 

  Jako me boli što će kolegice u RS ostati bez posla, to je jako sramotno. Kako je i rečeno tamo, mnogi od nas prehranjujemo svoje porodice od ovih plata, plaćamo kredite i obaveze prema gradu ( komunalije, struju, kablske operatere). Ima li RS spremno caa. 1000 radnih mjesta za uposlenike kladionica, nema. Ali će ih bez imalo grižnje savjesti ostaviti na ulici, bez primanja. Još se pitate što mladi odlaze iz države? Nečuveno šta nam rade.

  Odgovori
 • jadno 

  Jadna li su vam ta radna mjesta. Idite u Zenicu, tamo ionako ništa drugo ni nema, kladionice su im zauzeli čitava grad i glavnu ulicu, to im je glavna atrakcija, pa idite tamo, nama ne trebaju vaše kladinice i vaša radna mjesta

 • Dejan 

  Placajte poreze u RS kao u fed sto vi ne cinite . Pod 2 pustate maloljetnike da se klade i igraju Bingo. Cime krsite zakon RS . I treba vam uvest obavezno fisikalne racune da se ima uvid u svaku marku koja se uplati kod vas . PODRZAVAM ZAKON NA IGRE NA SRECU

  Odgovori
 • Rumba 

  Sad će lijepo da da klađenje prebace preko neko provajdera na Malti pa nećeš više vidjeti ni paušal koji su nam u vrlo značajnom iznosu oni redovno uplaćivali u budžet. A ti samo slušaj nepismenu ministricu koja na NSRS ne zna ni pročitati ono što joj drugi napišu i kojoj su sve to PRERAĐIVAČI IGARA NA SREĆU, al pitaj je za godinu dana gdje je otišlo 50% sadašnjih prihoda od paušala na igre na sreću! Vidjela nepismena banda na vlasti da ljud prave posao koji omogućava plaćanje svih obaveza prema državi i sad krenuli i vlastodršci da se uzidaju za svoj dio. Sve što iole dobro posluj i što obaveze plaća na vrijeme mora biti uništeno jer je ON tako to poželio, a kerovi u Vladi i u NSRS mu to ispunjavaju. Treba 'podići na noge' Lutriju Srpske da bi kroz nju, kao i kroz svako javno preduzeće vladajuća stoka pljačkal narod i državu. Nemaj pare da to samu učine pa hoće da im privatnik svojim investicijama 'ozdravi' ono što davno pokradoše da bi se i dalje iz toga partijski moglo krasti. Pojma narode nemaš. Pitaće se trojica iz vlasti ko može da radi, a ko im u džepove nabaci, e taj će 'ispunjavati uslove'. Koga briga za radnike i za budžet?

 • Zabole Me 

  Tuga i zalost za nasu omladinu. Kako i gdje sada provoditi vrijeme..

  Odgovori
 • Dejan 

  Pakujte se i odlazite

  Odgovori
 • MILOŠ 

  NAPOKON I TO DA SE DESI ALI OPET ĆE SVE PREKO RADNIČKI LEĐA A GAZDE SE SAMO BOGATE

  Odgovori
 • dr1975 

  bravo za Vladu R S...konacno se stalo u kraj prevarantima

  Odgovori
 • Мир 

  Нећете ви отићи, лака пара а друштвено некорисна.

Dodaj komentar Svi komentari 10

Ostale vijesti