Episkop Sergije poručio Komšiću: Drvar je srpski

4

Episkop Bihaćko-petrovački Sergije kaže da svi kojima je Drvar u srcu neće ostati nijemi na riječi "bošnjačkog...

 • alma 

  žalosno je što božiji čovjek koristi riječi mržnje vrijeđa člana predsjedništva zemlje u kojoj živi ismijava narod u federaciji koi mu ne ometa ni život ni vjersku službu.žalesno je što vjerski službenik truje narod mržnjom zar se ne boi boga ili misli da je on veči od boga.tako je mislio i karađič pa sad trune.

  Odgovori
 • Xy 

  A dopada Vam se izjava Zeljka Komsica, vjerovatno zato sto je usmjerena protiv Srba. Ipak, neka ste zivi i zdravi, a ko ce i gdje da trune zna samo Bog. Ne treba se drugima svetiti, nikad se ne zna kako se moze vratiti.

 • Xy 

  Zlosno je sto je vama sve srpsko mrsko i sto ne mozete podnijeti istinu. Zalosno je sto necete da priznate da ste u Federaciji ocistili srpske opstine od Srba. Ovaj vjerski covjek, kako Vi kazete, je rekao samo istinu, a zalosno je i sto Vas ta istina toliko boli. Ne boje se Srbi da kazu istinu, a ne vrijedjate nas ni kad spomenete Karadzica. Nepravedno optuzen i osudjen od zlocinackog suda, samo je postao jos veci srpski junak. A kad vi lose govorite o Karadzicu i Srbima nama ne smeta, jer nam nije ni stalo do vaseg misljenja I Bog voli istinu, pa neka se boji onaj ko istinu negira.

 • Tesla 

  Komsic da je postovan covjek medju svojim narodom oni bi ga izabrali a ne bi prosao na racun muslimanskih glasova,to sve govori o njemu,a ovo sto je izjavio za Drvar samo potvrdjuje njegovo ne znanje o istoriji drzave koju on hoce da vodi.Tesko se nama sa ovakvima.

  Odgovori
Dodaj komentar Svi komentari 4

Ostale vijesti