Evo koliko košta bukiranje svjetskih zvijezda

Autor:

Nije da nismo znali da planetarno popularni muzičari dobijaju astronomske cifre za nastupe, ali do sada nismo znali o kojim je brojkama tačno riječ.

Portal “Priceonomics“ objavio je listu klijenata agencije agencije Degy Entertainment, među kojima su i Lady Gaga, Kings of Leon, Bon Jovi… i cijenu njihovih nastupa.

Tako na primjer cijene za nastup benda Papa Roach kreću se u rasponu od 40 do 50 hiljada dolara, da dovedete Korn u svoj grad moraćete da izdvojite od 85 do 125 hiljada dolara, Linkin Park košta između 400 do 500 hiljada, dok Foo Fighters i Green Day koštaju preko pola miliona dolara. Najveće zvijezde poput Madone i Brusa Springstina nastupaju za više od milion dolara, ali u tekstu nije naznačeno koliko je tačno miliona u pitanju.

Podatke je, kako se navodi, dostavio anonimni insajder iz pomenute agencije, a većina navedenih cijena su tačne, uz obrazloženje da cijene mogu da variraju u zavisnosti od raznih faktora. Tek u nekoliko slučajeva primjetna su neslaganja sa realnim cijenama.

Kompletnu listu pogledajte na OVOM LINKU.

Tagovi:

Ostale vijesti