Banjaluka: Nestali mladić viđen u prodavnici?

Autor:

Ni poslije 40 dana od nestanka Bojana Koprene (26) rodbina nema nikakvih informacija šta se desilo s njim, rekla je njegova sestra Sanja Koprena.

0
A- A A+

Ona je za "Glas Srpske" pojasnila da u policiji odbijaju da joj kažu bilo kakvu informaciju o tome dokle je došla istraga i imaju li nova saznanja.

"Jedna žena koja ga poznaje rekla je da ga je vidjela u marketu gdje radi i da je sigurna da je to bio on. Mi smo to prijavili policiji, a oni su nam rekli da nije istina i nisu  htjeli da nam dopuste da pregledamo snimak. Neće da kažu ni da li su našli njegov telefon", rekla je Sanja Koprena.

Bojan je nestao početkom jula, a posljednji put je viđen 7. jula u kafiću u Kolima kod Banjaluke. Poslije nestanka policija je pronašla njegov zapaljeni automobil.

Bojan Koprena je visine oko 175 cm, težine oko 70 kilograma, smeđih očiju, smeđe kose, pravilnog nosa i ušiju, a kada je posljednji put viđen na sebi je imao plave farmerke, majicu kratkih rukava zelene boje i papuče.

Iz CJB Banjaluka pozivaju građane da, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o pomenutoj osobi, da to prijave u najbližu policijsku stanicu ili na broj telefona 122.

Ostale vijesti