• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Di Marija: ¡Hala Madrid! ¡Y hasta siempre!

Autor mondo.rs

Posle četiri zajedničke i prilično uspešne godine, rastali su se Argentinac i Real Madrid. To nije prošlo bez emocija...

Novi fudbaler Mančester junajteda Anhel Di Marija pismom se oprostio od navijača Real Madrida u kom je istakao da nije imao želju da napusti kraljevski klub.

"Mom ciklusu u Realu je došao kraj. U nekoliko redova nije moguće opisati sve lepo što sam doživeo u klubu, ali kroz ovo pismo ću pokušati da objasnim kako se osećam na rastanku", navodi se u pismu Di Marije, koje je objavila "Marka".

Di Marija je juče zvanično iz Reala prešao u Mančester junajted, koji je za njegov transfer platio 75 miliona evra, čime je Argentinac postao najskuplji fudbaler u istoriji ostrvskog fudbala.

"Tokom prethodne četiri godine imao sam čast da nosim dres Reala. Osećao sam se ponosnim za sve ono što sam postigao u njemu sa mojim saigračima. Ali, nažalost danas moram da idem i želim da istaknem da to nije bila moja želja", rekao je Di Marija.

Argentinski vezni fudbaler naveo je da su funkcioneri Reala lagali, kada su naveli da želi da napusti kraljevski klub.

"Oduvek sam želeo da napredujem, kao što svako čini u svom poslu. Otišao sam na Svetsko prvenstvo posle osvajanja desetog trofeja u Ligi šampiona u nadi da ću iz kluba dobiti neki pozitivan signal, ali do njega nikada nije došlo. Mnoge stvari i mnoge laži su rečene", naveo je Di Marija.

"Uvek su meni želeli da pripišu ideju da želim da odem, ali to nije ono što se desilo. Nažalost, neki u klubu nisu voleli moj fudbal", dodao je Di Marija.

On je naveo da mu finansijska strana nije bila bitna, već da je od Uprave želeo samo da bude poštena.

"Nadam se da ću sve te stvari pronaći u Mančester juanjtedu, jednom od najvećih klubova na svetu, gde ću zajedno sa novim saigračima ispisati istoriju", kazao je on.

Argentinac je kazao da mu je bila čast da deli svlačionicu sa "fantastičnim" saigračima u Realu i izvinio im se za sve trenutke u kojima je grešio, kako na terenu, tako i van njega.

"Želim da se zahvalim Španiji za sve što mi je pružila, a posebno što je mojoj kćerki dozvolila da se rodi u toj državi. Takođe, kolegama želim sve najbolje. Želim da Real ima sjajnu sezonu, da napravi velike rezutlate", naveo je Di Marija.

"Vi navijači ćete mi zauvek ostati u srcu. Nikada neću zaboraviti osećaj kada sam ušao u igru na meču Superkupa Španije. Nikada neću zaboraviti ljubav koju ste mi pružili. Ne mogu da zamislim lepši ispraćaj za ono što se na kraju, nažalost, ispostavilo da je moja poslednja utakmica. Napred Madrid! Uvek i zauvek", zaključio je Di Marija.

Di Marija (26) je 2010. godine došao iz Benfike u Real i sa klubom je imao ugovor do 2018. godine, ali su čelnici Madriđana odlučili da ga prodaju.

On je za Real odigrao 190 utakmica i postigao 36 golova, dok je 52 puta nastupao za selekciju Argentine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC