• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi Microsoft Lumia telefon

Autor mondo.rs

Microsoft kompanija najavila je svoj prvi Lumia telefon, ali nije otkrila previše toga, ali je rekao da je "ljubav prema Nokiji i dalje jaka".

Microsoft je 21. oktobra najavio da izbacuje Nokia ime iz svih budućih Lumia uređaja i da će se svi oni zvati Microsoft Lumia. Conversations blog, koji je preseljen na Microsoft adresu, a isto sledi sa svim kanalima na društvenim mrežama, sajtovima i drugim obeležjima koji su u sebi nosili Nokia ime i logo, objavio je priču o novom tj. prvom Microsoft Lumia smartfonu.

Blog je intervjuisao Tuulu Ritilu, višu podpredsednicu marketing odeljenja zaduženog za telefonske uređaje u Microsoftu i tom prilikom je ona otkriila da, iako ne želi da kaže previše, prvi Microsoft Lumia smartfon samo što nije stigao.

Kao što vidimo na slikama biće šaren, pomalo liči na srednju i jeftinu Lumia liniju, a usudili bismo se da kažemo da "ima nešto" i sa X familijom uređaja, makar što se dizajna tiče. Tuula je napomenula i to da se tranzicija Nokije u Microsoft nastavlja na svim nivoima i da će sve ono što smo dobijali od Nokije i dalje biti u Microsoft Lumia izdanju, samo još bolje.

Važno je naglasiti da se podrška vlasnicima svih Nokia i Nokia Lumia uređaja nastavlja nepromenjeno i da će se stariji Lumia i drugi modeli i dalje prodavati uobičajeno, odnosno neće se povlačiti sa tržišta. Microsoft je, prema rečima podpredsednice, zadržao Nokia brend za jeftine telefone, tako da ćemo viđati još modela, poput Nokije 130, najjeftinije Nokije ikada.

Šta mislite o svemu ovome?

...
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS