• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Taman pomisliš zaustavio si Bajern!

Autor mondo.rs

Šampion Nemačke bio je nekoliko sekundi daleko od prvog remija posle sedam kola, ali...

Bajern Minhen je neverovatan.

Taman kada pomislite da su se umorili, da se našao neko dovoljno organizovan da im odoli, da im je serija pobeda pri kraju, oni ga daju!

Golom Arjena Robena u 90. minutu poslednje utakmice Bundeslige pred pauzu, koja će trajati do 30. januara, šampion Nemačke "izbegao" je remi u Majncu, zabeležio osmu uzastopnu pobedu u ligi i stigao do neverovatna 45 boda posle 17 rundi šampionata.

Na otvaranju poslednjeg Bundes kola ove godine, Majnc je do ulaska u nadoknadu vremena imao vredan remi, ali - 1:2 (1:1).

Od remija u Menhengladbahu, protiv Borusije (0:0), tim Pepa Gvardiole savladao je i osmog uzastopnog rivala u ligi, što u kombinaciji sa utakmicama u Ligi šampiona znači da Bavarci imaju 12 pobeda u poslednjih 13 utakmica, uz poraz od Mančester sitija na "Etihadu".

Majnc je poveo preko Elkina Sotoa u 21. minutu, igrača koji je uspeo "nemoguće", da pasivnom Manuelu Nojeru probaci loptu kroz noge, ali ta prednost ekipe koja nikoga nije pobedila još od 18. oktobra, nije dugo trajala. Povratnik na teren, Bastijan Švajnštajger, majstorski je izveo slobodan udarac i poravnao već u 24. minutu.

Bajern je do kraja utakmice žestoko napadao, iako osakaćen povredama potencijalnih startera, ali je do gola stigao tek na ulasku u nadoknadu vremena, kada je Mario Gece probio po levoj strani, poslao paralelu na peterac koju je "omašio" Tomas Miler, ali ne i Roben, kojem sa pet metara udaljenosti nije bilo teško da zatrese mrežu za 1:2.

Zanimljivo je kako se ovom golu radovao Nojer... Kao da se radilo o pogotku u finalu Lige šampiona ili Svetskog prvenstva.

Prvi Bajernov pratilac, Volfsburg, za vikend igra sa Kelnom i, u najboljem slučaju, vratiće se na 11 bodova zaostaka za Bajernom.

Gol Sotoa bio je prvi koji je Bajern primio u Bundesligi posle 640 minuta.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC