• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bertans: Marjanović previsok, Vilijams prebrz...

Autor mondo.rs

Srbiji dobro poznati Letonac čestitao je crveno-belima pobedu nad njegovim Laboralom. Pokušaće da se u petak uveče vidi sa nekim od bivših saigrača iz Partizana.

Davis Bertans prvi put se ove nedelje vratio u halu Pionir od kada je napustio Partizan prošle sezone. Igrao je protiv Zvezde u praznom "Pioniru" i doživeo poraz.

Bio je najbolji strelac Laborala - ubacio je 16 poena (četiri trojke iz sedam pokušaja). Ipak, to nije bilo dovoljno da tim iz Vitorije izbegne još jedan poraz od beogradskih crveno-belih.

"Čestitam Crvenoj zvezdi pobedu koju je zaslužila. Igrali smo mnogo bolje nego u prvoj utakmici u Vitoriji, ali Marjanović je bio previsok, a Vilijams je bio prebrz i domaćin je pobedio. Ipak, zadovoljni smo jer smo se plasirali u Top 16 fazu", rekao je Letonac, koji se afirmisao u dresu Partizana.

Na terenu Pionira uvek se dobro oseća.

"Kao da igram kod kuće. Navikao sam i na ove koševe i malo mi je lakše nego ostalim gostima"

Da li će se videti sa nekim od bivših saigrača?

"Sad sam pričao sa Borisom Daloom, nadam se da ću imati vremena da se vidim sa nekim večeras, da popričamo malo. Videćemo ko će još moći da dođe do hotela. Ne možemo da izađemo iz hotela, imamo utakmicu u nedelju i moramo da odmaramo dobro", dodao je šuter.

Njegov trener Ibon Navaro takođe je govorio o razlozima poraza, koji neće mnogo boleti jednog od četiri španska predstavnika u Top 16 fazi.

"Nedostajalo nam je intenziteta u pojedinim momentima da bismo zaustavili Markusa Vilijamsa, koji je perfektan šuter sa distance. U drugom poluvremenu nismo odbranili njegov pik-en-rol sa Bobanom Marjanovićem i Zvezda nas je kaznila sa poenima iz tranzicije", dodao je on na konferenciji za novinare.

Laboral Kuća takmičiće se u Grupi F protiv CSKA iz Moskve, Olimpijakosa, Efesa, Fenerbahčea, Unikahe, Nižnjeg i Armanija.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC