Ona je ona prava

Autor:

Ne najbolja, ne najzgodnija, ne najlepša, nego prosto ona jedina na svetu - za vas, ako…

0
A- A A+

Se ne boji vaših slabosti. Ume da sluša kad naiđu teški trenuci, da bude vaše rame za plakanje, da kaže pravu stvar u pravom trenutku, a da vas ne ponizi. Stoji uz vas kad naiđu problemi, ali tako da vi i posle toga ostanete njen "Supermen".

Je spremna na kompromise. Zna da nije savršena, nije tvrdoglava, i ume da se izvini kad pogreši. Sazreva uporedo sa vama i vašom vezom.

Vas prihvata vas takvog kakvi ste. Ne očekuje da zadovoljavate sve njene hirove, niti da se uklopite u njenu sliku "idealnog muškarca". Nikad vas ne poredi sa partnerima svojih drugarica, naročito ne u "znaš šta je … dobila od dečka za Novu godinu" kontekstu. Ponosna je na to što ste postigli u životu, čak i kad vi niste.

Je saosećajna. Prepoznaje i poštuje tugu drugih ljudi, spremna je da pomogne onima kojima je pomoć potrebna. Zna kako da saoseća sa ljudima, a da se to ne pretvori u sažaljenje, i ne okreće glavu od onih kojima je uteha potrebna.

Veruje u vas. Verujući vama, i verujući u vas, ona deli odgovornost za vašu zajedničku budućnost. Podržava vas poštovanjem i razumevanjem, ohrabruje vas da postanete bolji čovek.

Se ne boji da pokaže emocije. Smeši se kad je srećna, mršti se i viče kad je ljuta, plače ako je povređena. Ali ne kalkuliše i ne igra igre manipulišući osećanjima, ni vašim ni sopstvenim.

Je tu, bez zadrške. Nije najbolja na svetu. Greši, kao i vi, svakog dana. Ponekad joj izleti i nešto ružno kad se posvađate, a kola su joj neuredna do mere koju niste mogli ni da zamislite, dok je niste upoznali… Ali, ako ste razdvojeni, zove usred noći da kaže da vas voli, smeje se do suza kad ispričete šalu, kad se rastajete, čak i samo da biste otišli na posao, grli vas celim telom, kao da želi da vas "upije", kad vas vidi ozari se tako da obasja svet.

Vas voli više nego što je i mislila da je moguće.

Tagovi:

Ostale vijesti