• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

WhatsApp kartica za besplatno dopisivanje

Autor mondo.rs

Besplatno i bez ograničenja koristite WhatsApp bilo gde u svetu, bez troškova rominga ili interneta.

 WhatsApp kartica za besplatno dopisivanje Izvor: Promo/MONDO portal.

WhatSIM je pripejd kartica namenjena WhatsApp aplikaciji, za besplatno korišćenje bilo gde u svetu,beztroškova rominga ili interneta. Kartica sama bira operatera sa najboljim signalom i nastavlja to da čini svaki put kad promenite lokaciju i besplatno koristi prenos podataka i mrežu. WhatSIM povezuje preko 400 operatera u 150 zemalja i radi i u Srbiji.

Ova kartica koristi mrežu operatera, ne Wi-Fi vezu, tako da je možete koristiti na bilo kom (otključanom) telefonu, bilo gde, gde ima signala mobilne mreže. Kartica dolazi u nano, mikro i standardnoj veličini i radi sa bilo kojim uređajem koji podržava WhatsApp.

Cena WhatSIM kartice je 10 evra (plus poštarina koja je najmanje pet evra) i njeno trajanje je ograničeno na 12 meseci odposlednje dopune. U karticu je uključen početni kredit, koji se troši u zavisnosti od materijala koji šaljete. Svet je podeljen u četiri zone i od toga u kojoj zoni se nalazi zemlja formirane su i cene. Slanje tekstualnih poruka, deljenje lokacije ili kontakata je uvek (i zauvek će biti) besplatno. Slanje slika,video isečaka (tarifiraju se na 10 sekundi) troši kredit, kao i slanje glasovnih poruka.

Srbija je u Zoni 3 zajedno sa Panamom, Južnoafričkom Republikom, Gibraltarom, Hitijem, Hondurasom, Gvatemalom i drugim dalekim zemljama, a u tabeli su date cene slanja:

WhatSIM cene.
Izvor: Promo/MONDO portal.

Komšijske zemlje su u Zoni 1 i cene slanja su daleko povoljnije. Recimo, u Hrvatskoj, Mađarskoj ili Albaniji možete za pet evra (1.000 bodova) da pošaljete 50 fotografija ili 10 video snimaka u trajanju do 10 sekundi, dok u Srbiji možete poslati šest slika i jedan video.

Kredit se dopunjava od pet do 50 evra, za koji dobijate 1.000 ili do 10.000 bodova za trošenje po pravilniku u tabeli. Isporuka kartice, nakon naručivanja, kreće od 26. februara i u zavisnosti od odabranog metoda isporuke stiže za tri do 30 dana.

WhatSIM ne može da se koristi za surfovanje internetom, za druge aplikacije ili telefoniranje.

Čekamo vaše komentare!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS