• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predstavljamo najbolje telefone 2015. godine

Autor mondo.rs

Sve ono o čemu će se pričati tokom 2015. - novi telefoni, prateća oprema, servisi i usluge - biće predstavljeno u Barseloni na MWC kongresu, koji ćemo pratiti od 1. do 5. marta. Budite s nama!

 Predstavljamo najbolje telefone 2015. godine Izvor: Promo/MONDO portal.

MONDO i MobIT ekipa su u Španiji, na najvećem Kongresu mobilne telefonije na svetu - MWC 2015 - koji se ove godine održava od 2. do 5. marta u Barseloni. Pratite nas, tražite #MobIT_MWC15 oznaku i budite na našoj Facebook, Twitter i Instagram stranici za video, slike i izveštaje! Napravićemo do sad neviđen izveštaj sa ovog Kongresa, obećavamo ;)

Ono na šta bi trebalo posebno da obratite pažnju jesu sledeće premijere, koje će se "otkrivati" jedna po jedna od 1. marta, pa nadalje - da, Kongres počinje tek 2. marta, ali kao i svaki put najveća imena mobilne industrije ne bi bila to što jesu da ne zakažu svoj šou ranije. Ove godine 1. marta predstaviće se tri od pet, šest najvećih zvezda #MWC15 sajma.

Zvanični hešteg MWC 2015 je #MWC15, ali vi ostanite uz #MobIT_MWC15 ;)

Huawei "Next is here" za MWC 2015.
Izvor: Promo/MONDO portal.

Huawei
Kineski džin prvi će se predstaviti svetu sa svojim novim pametnim satom, moguće i nekim novim gedžetom za sport i praćenje života, kao i sa nekoliko novih telefona, od kojih bismo mogli da vidimo kompaktnu verzijunašeg telefona 2014. godine - Mate7. Takođe, očekujemo i novi tablet, brdo dodatne opreme i puno novih, posebnih mogućnosti na Huawei uređajima, jer nas je kompanija tako navikla u poslednjih nekoliko godina. Huawei na svojoj stranici poručuje "Veruj u sebe i svoje snove jer ovog proleća ništa nije nemoguće!" - držimo ih za reč i pratite nas 1. marta od 13 sati za Huawei premijere.

HTC One M9 HIMA?
Izvor: MONDO portal.

HTC
Tajvanska kompanija predstaviće novi One model (HIMA ili One M9), a šuška se i o HTC HIMA ili One M9 plus modelu, kao i o pametnom satu, velikom broju dodataka i nekim povoljnijim, možda Desire modelima. HTC je napravio veliku "frku" sa svojim novim One uređajem, koji s nestrpljenjem očekujemo, jer bi trebalo da ima unapređen dizajn, gomilu novih Sense 7 karakteristika, moćniji hardver i konačno pravu kameru (volimo mi Ultrapixel, ali kad je o kvalitetu reč - treba nam mnogo više). Vidimo se 1. marta od16 sati!

Samsung
Već znamo da će Samsung predstaviti Galaxy S6 i zakrivljeni model Galaxy S6 Edge. Ovi telefoni moraju da oduševe i novinare i korisnike, jer će u suprotnom kompanija imati veliki problem. Galaxy S4 je bio OK, naredni model S5 nije razočarao, ali nije ni bio hit koliko je Samsung očekivao, pa smo sigurni da će S6 biti najmoćnije što Samsung sad može da ponudi. Od ostalih uređaja očekujemo nove jeftinije modele, najavu Knoxunapređenja, dosta dodatne opreme, možda neki novi VR servis i mnogo drugih stvari.

A Barselona? Ah, pa očekujte njenu lepotu i šarm ovekovečene najboljim kamerama na našem uporednom fototestu koji ćemo napraviti tokom sedmodnevne posete katalonskoj lepotici.

Ostaje nam samo da vas još jednom pozovemo da budete uz nas i da na društvenim mrežama ciljate #MobIT_MWC15 oznaku, preko koje ćete uvek i uživo biti u toku sa najnovijim IT i mobilnim dešavanjima sa MWC sajma!

Spremni smo, čekamo vaše komentare i podršku ;) Vidimo se! (pitanja šaljite na Facebooku!)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS