• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vođa "Manijaka" pao sa ograde "Grbavice"!

Autor mondo.ba

Tokom prvog poluvremena posljednje utakmice 16. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Željezničara i Olimpika (3:0) jedan od vođa navijača plavih je pao sa ograde na "Grbavici".

Sa južne tribine stadiona "Grbavica" pao je sa ograde jedan od takozvanih "Manijaka". Hitno je vozilom prebačen na Kliniku urgentne medicine, gdje mu je ukazana pomoć i nalazi se u stabilnom stanju, prenio je zvanični sajt sarajevskog kluba.

Nakon ubjedljive pobjede nad "vukovima", kojoj je sa dva postignuta gola najviše "kumovao" Zoran Kokot, predstavnici kluba su posjetili nastradalog navijača u bolnici.

Golman Marijan Antolović, iskusni Josip Kvesić i direktor Želje Mirsad Šiljak obišli su svog povrijeđenog pristalicu i poželjeli što brži oporavak i povratak na tribinu.

Izvor: MONDO/Samir Cacan

"Čuo sam da je vođa navijača koji je imao nesreću dobro i to mi je drago. Hvala publici na odličnom ambijentu, nosili su nas do pobjede. Pribojavao sam se ekipe Olimpika, te smo pokušali iskoristiti naše kvalitetne igrače naprijed, što smo i uspjeli. Bili smo strpljivi, odigrali disciplinovano i na kraju slavili", rekao je trener Želje Milomir Odović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC