• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Facebook će potisnuti YouTube, evo i kako!

Autor mondo.rs

Najveća društvena mreža olakšala je deljenje video snimaka koji se nalaze na Facebooku i to će biti ključan "faktor" u borbi sa YouTube sajtom.

Facebook želi da se nametne i kao video portal i na taj način potisne Google i YouTube u drugi plan, makar što se Facebook korisnika tiče. Nakon nove Messenger platforme, koja je od Facebook Messengera napravila sistem za sve i svašta, Facebook predstavlja i lakše deljenje video snimaka između društvene mreže i drugih sajtova. Ukratko, Facebook omogućava brzo deljenje videa na bilo koji sajt. To će omogućiti poboljšana "Embed" opcija koja će korak po korak biti omogućena svim korisnicima.

Iako smo na Facebook mogli da ubacimo video snimke odavno deliti ih sa drugima nije bilo nimalo lako. Nakon ubacivanja "Embed" dugmeta i peglanja koda koji stoji iza ovog dela Facebooka sad na svaki sajt brzo i lako možemo da podelimo svoje video snimke i potreba za time preko YouTuba prestaje.

Kad znamo da je Facebook najpopularnijimeđu svim mrežama,  u mnogim državama, jasno je da je ovo savršena opcija za još veću popularizaciju Fejsa. Iako YouTube sigurno neće propasti zbog ovoga, broj korisnika koji će ga koristiti za deljenje različitih videa će opasti - sad uglavnom "šerujemo" snimke koje nađemo na Facebooku, a sa YouTuba su. Sad je lakše okačiti video na Facebook i direktno ga "šerovati" dalje bez "spone" koju predstavlja YouTube, zar ne?!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS