• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radnički se predao...

Autor mondo.rs

Porazom od Olimpijakosa, Kragujevčani su ispali iz trke za F6 Lige šampiona...

 Radnički se predao... Izvor: MN PRESS

Aleksandar Ćirić - 30. 12. 1977.
Izvor: MN PRESS
Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca poraženi su danas na svom bazenu od Olimpijakosa 8:7 (1:2, 2:0, 1:3, 4:2) u utakmici 9. kola A grupe Lige šampiona i tako izgubili teoretske šanse da se plasiraju na "fajnal-siks".

Kragujevčani su odlično startovali i sredinom prve deonice stekli dva gola prednosti, pogocima Ivana Basare sa distance i Nikole Dedovića iz peterca, ali su onda stali i dozvolili gostima da preokrenu do finiša poluvremena - 3:2.

Devet sekundi pred odlazak na odmor vaterpolisti Radničkog propustili su priliku da izjednače iz peterca, ali im je to pošlo za rukom nakon samo 15 sekundi igre u drugom delu preko Marka Ćuka.

Poraz su doživeli i vaterpolisti Partizana u Dubrovniku protiv Juga rezultatom 13:6 (2:1, 4:1 , 2:3, 5:1). Gavril Subotić je bio najefikasniji igrač meča sa tri gola, dok su po dva u hrvatskom timu postigli Miho Bošković, Aron Janger i Nikola Janović. U poslednjem kolu vaterpolisti Radničkog gostuju italijanskom Pro Reku, dok Partizan dočekuje Špandau.

Sjajni šuter Blaj Malarah doneo je grčkom timu novu prednost, ali samo na kratko jer je Basara sa dva vezana gola ponovo vratio Radnički u vođstvo - 5:4.

Radnički je na ulasku u poslednju deonicu imao "plus dva" kada se u strelce upisao najmlađi vaterpolista Nebojša Toholj ali Olimpijakos se nije predao i preokrenuo rezultat serijom 3:0. Pirejci su ostali u trci za mesto na završnom turniru, ali sa minimalnim šansama.

Najefikasniji akter susreta bio je Ivan Basara sa tri gola, dok su na drugoj strani Janis Funtulis i Nikola Rađen postigli po dva pogotka.

Vaterpolisti Radničkog u poslednjem kolu Lige šampiona gostuju italijanskom Pro Reku.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC