• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Proklizao sam, ništa ozbiljno!

Autor mondo.rs

Glavni srpski adut na Rolan Garosu kaže da će biti potpuno spreman za naredni meč, protiv mladog Kokinakisa.

Novak Đoković zabrinuo je navijače kada je u duelu sa Žilom Milerom (6:1, 6:4, 6:4) krajem drugog seta zatražio medicinski tajm-aut, žaleći se na bol u gornjem delu desne noge.

Najbolji teniser sveta je posle petominutnog tretmana nastavio sa igrom, ne pokazujući da ga povreda ometa na bilo koji način, a to je potvrdio i na konferenciji za novinare.

"Hvala bogu, nije ništa ozbiljno i neće uticati na moju pripremu sledećeg meča, mada nije bilo prijatno. Uslovi za igru su bili otežani, teren je bio vlažniji nego inače, pa sam nekoliko puta proklizao na čudan način. Tako se desilo da sam malo 'nabio' kuk, ali biće sve u redu", rekao je Novak.

Novinare je posebno zanimalo kako je napravio grešku u šestom gemu trećeg seta, koja je doprinela da Miler ubrzo napravi jedini brejk na meču i smanji na 4:2.

Novak je tada stajao iza osnovne linije i reketom "uštopovao" lagan protivnikov udarac koji je išao u aut, umesto da pusti lopticu da padne na zemlju. Tako mu je u najbukvalnijem smislu te reči - poklonio poen. Kao da je na trenutak pomislio da je na zagrevanju...

"Zaista ne znam šta sam mislio. Siguran sam da mi se to desilo prvi put u karijeri".


Noletov protivnik u trećem kolu Rolan Garosa, najverovatnije u subotu, biće Australijanac Tanasi Kokinakis (19), momak iz najnovije garniture talenata svetskog tenisa. Trenutno je 84. na ATP listi, a pobedom od 3:2 nad Bernardom Tomićem u četvrtak je ostvario najbolji rezultat karijere na pariskoj šljaci.

Biće to Novakov prvi susret sa Kokinakisom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC