• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan želi Uroševića, Šćepović daleko

Autor mondo.rs

Kako MONDO nezvanično saznaje, šampion bi po završetku plej-auta mogao da angažuje levog beka Napretka.

 Partizan želi Uroševića, Šćepović daleko Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Vladimir Volkov posle četiri godine se nalazi na "izlaznoj" kapiji stadiona u Humskoj ulici, pa crno-beli uveliko razmišljaju ko će sledeće sezone pored Nemanje Petrovića (15 nastupa u Superligi 2014/15, od toga 14 u startnoj postavi) konkurisati za mesto pored leve aut-linije.

Prema informacijama do kojih je došao MONDO, prvi "pik" trenutno je Slobodan Urošević (21), standardni prvotimac Napretka.

Urošević sa Kruševljanima još nije završio sezonu, pošto im 30. maja i 3. juna predstoje mečevi baraža za opstanak protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca. Nekadašnji U-19 reprezentativac Srbije, osvajač titule prvaka Evrope u Litvaniji 2013, obavešten je o interesovanju šampiona i posle kraćeg odmora bi lako mogao da se pojavi na "prozivci" koju će trener Zoran Milinković obaviti 15. juna.

KRASIĆ


Nekadašnji reprezentativac Srbije Miloš Krasić (30) već duže vreme ne igra na vrhunskom nivou i stoga bi imao interes da u Partizanu proba da vrati karijeru na pravi kolosek.

"Večernje novosti" pišu da postoji obostrana spremnost na dogovor, ali da problem predstavlja Krasićev ugovor sa Fenerbahčeom, oročen do juna 2016.

Inače, Urošević je produkt mlađih kategorija Rada, odakle je prošlog leta prešao u Napredak.

Sigurno najveću potrebu da se pojača Partizan ima u "špicu", gde je Milinković imao više poverenja u 17-godišnjeg Ivana Šaponjića nego u Nemanju Kojića, ali je neke od najvažnijih utakmica počinjao Petar Grbić, prekomandovan sa pozicije krilnog napadača.

Kao kvalitetno, a prihvatljivo rešenje sa finansijskog stanovišta označen je nekadašnji član crno-belih Marko Šćepović, koji je tokom proleća igrao za ruski Terek na pozajmicu iz Olimpijakosa.

Ideja je bila da se mlađi od braće Šćepović u sličnom aranžmanu vrati u Humsku 1, ali kako sada stoje stvari, prvak Grčke sa njim ima drugačije planove i ta zamisao je daleko od realizacije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC