• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Vi dišete isto, vi ste ponos Srbije

Autor mondo.rs

Predsednik Srbije priredio je svečani doček osvajačima medalja na Evropskim igrama u Bakuu

Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić primio je sportiste i trenere osvajače medalja na prvim Evropskim igrama u Bakuu.

"Pokazali ste da je nacija je sportska, uporna i borbena do kraja. Na svim takmičenjima, posebno u kolektivnim sportovima, videlo se da smo u stvari tim... I kada se pojavi kvalitetniji pojedinačni tim od nas, pobedimo ga, jer svi vi dišete isto, osećate isto, želite isto", rekao je Nikolić novinarima u Predsedništvu Srbije.

Tim Srbije je na nedavno završenim Evropskim igrama u Bakuu osvojio ukupno 15 medalja, od čega osam zlatnih, četiri srebrne i tri bronzane.

"U opisu radnog mesta predsednika bi trebalo da uđe svaki dan doček sportista koji su dostojno i uspešno zastupali Srbiju. Mnogo vam hvala što ste bili u Bakuu i pokazali da imamo budućnost. Hvala na zalaganju i borbenosti, hvala što ste me lepo dočekali tamo i hvala što ste doneli medalje koje sijaju na vašim grudima. Nacija je sportska, uporna i borbena do kraja i na svim ovim takmičenjima vidi se da dišete isto, osećate isto i svi želite isto. Srbija je ponosna na vas", dodao je Nikolić i naglasio da postaju uzor mladima.

"Mladi ljudi treba da shvate gledajući u vas da ako nisu uporni, neće ništa postići", kazao je Nikolić i poželeo sportistima mnogo uspeha na daljim takmičenjima.

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Andrea Arsović uručila je predsedniku Nikoliću medalju sa Igara u Bakuu i zahvalila se na velikoj podršci.

"Velika mi je čast da se ispred svih sportista Srbija, koji su učestvovali na Igrama u Bakuu, zahvalim na podršci koju ste nam pružali i divnoj dobrodošlici. Osvojili smo 15 medalja i nadam se da smo ispunili očekivanja nacije i da smo je usrećili", rekla je Arsovićeva i izrazila nadu da će tim Srbije na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru naredne godine biti još uspešniji i da će "na još lepši način" usrećiti naciju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC