• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svi u Borcu spremaju se za Ligu šampiona

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Sljedećeg vikenda očekuje nas kvalifikacioni turnir za EHF Ligu šampiona. Svi u RK Borac m:tel čine sve da on bude organizovan na najbolji način i da se ekipa plasira u elitno takmičenje.

 Rk Borac m:tel spreman za Ligu šampiona Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Još samo nekoliko dana ostalo je do kvalifikacionog turnira na kojem će rukometaši Borca m:tel pokušati da izbore plasman u Ligu šampiona.

Volja žrijeba bila je da se turnir igra u Banjaluci pa će Borac imati podršku svoje publike, a on će prema najavama biti organizovan na najvišem nivou.

U subotu je u Banjaluci održan radni doručak uprave, stručnog štaba i igrača Borca, te novinara na kojem je istaknut značaj ovog događaja, o čemu govori i interesovanje velikog broja medija.

“Sama činjenica da se za turnir akreditovalo 30 domaćih medijskih kuća dovoljno govori o tome koliko će ova smotra biti propraćena. Evropska kuća rukometa nam je dostavila Pravilnik o akreditovanim novinarima, odnosno gdje mogu i gdje smiju da budu fotografi i novinari i te propozicije strogo moraju se poštuju. Siguran sam da će Banjaluka biti pravi domaćin ove smotre, da ćemo uživati u rukometu i plasmanu Borca u Ligu šampiona”, rekao je član Upravnog odbora Vladimir Blagojević.

Predsjednik Upravnog odbora RK BOrac m:tel Milan Radović istakao je u obraćanju prisutnima da je ovo da je ovo najznačajniji događaj i da će ukoliko Borac ostvari svoj cilj imati i značajniju pomoć ne samo grada već i entitetskih vlasti.

"Ovo je sigurno najznačijniji događaj za nas, ako prođemo ovaj kvalifikacioni turnir to će biti veliki uspjeh i za stručni štab i za upravu i za igrače. Mnogo očekujemo i treba nam podrška publike. Pozivamo sve navijače koji su u mogućnosti da dođu i da zajedno podržimo igrače u ovim vrlo značajnim utakmicama", rekao je Radović u izjavi za MONDO.

Prethodnih dana uprava Borca neprestano radi na organizaciji kvalifikacionog turnira ali i organizovanju ekipe i kluba pred početak nove sezone.

"Mi smo dobar tim, podijelili smo uloge, svako zna šta radi i ide vrlo dobro. Zna se ko je zadužen za medije, ko za dvoranu, ko za karte... trudimo se da obezbijedimo maksimalno dobre uslove i da sve bude po propozicijama. Što se tiče uprave nastojimo i da pojačamo igrački kadar što bi bilo vrlo značajno ali vidjećemo, prelomićemo još neke stvari da to napravimo kako treba", rekao je Radović.

Uprava sa njim na čelu napravila je veliki posao u proteklih nekoliko mjeseci i RK Borac ponovo je na čvrstim nogama.

"Mi smo konsolidovali finansije što je najvažnije. Ako imate novac i možete da ispunite svoje obaveze situacija se iz korijena mijenja. Mi smo isplatili sva dugovanja, poštujemo sporazume koje plaćamo redovno, igrači imaju redovna primanja, tako da sve funkcioniše. Dok ne završimo sponzorski pul, dok ne krene SEHA liga imamo još malo posla, ali definitivno smo na 90 odsto ispunjenja prihodovne strane budžeta", rekao je Radović.

Prvo polufinale kvalifikacionog turnira za EHF ligu šampiona u subotu od 17.30 igraju Elverum i OCI-Lajons, a potom od 20.00 časova slijedi drugo polufinale u kojem će RK Borac m:tel igrati protiv ekipe Alpla Hard.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC