• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bojinović vodi Borac m:tel u Ligu šampiona

Autor mondo.ba

Saradnja sa iskusnim rukometašem Mladenom Bojinovićem biće potpisana na godinu dana, a svi se nadaju da će njegovo iskustvo pomoći igračima Borca m:tel da se prvi put u istoriji Banjaluka upiše na mapu Lige šampiona.

 Mladen Bojinović veliko pojačanje za Borac m;tel u kvalifkacijama za Ligu šampiona Izvor: MN PRESS

Iskusni, 38-godišnji srednji bek Mladen Bojinović, kao što je i najavljeno, potpisaće jednogodišnji ugovor sa RK Borac m:tel i tako pomoći mladoj banjalučkoj ekipi da se prvi put u istoriji domogne Lige šampiona.

Nekadašnji jugoslovenski i srpski reprezentativac posljednje tri sezone nosio je dres Pari Sen Žermena, a nakon što mu je istekao ugovor sa francuskim klubom, krenuli su pregovori oko angažmana u Borac m:tel, koji su na zadovoljstvo svih okončani dogovorom o saradnji na 12 mjeseci.

"Kao što je svima poznato, naši pregovori su trajali dugo, a Bojinović je sa nama trenirao od početka priprema. Ugovor sa Parižanima mu je istekao, slobodan je igrač, a poslije dugotrajnih pregovora uspjeli smo naći zajednički jezik i u narednim danima biće potpisana jednogodišnja saradnja", poručio je direktor Banjalučana Vladimir Branković u izjavi za "Glas Srpske".

Bojinović će se tako vratiti u Borac, gdje je napravio prve rukometne korake, nakon čega ga je put vodio od Jagodine, preko beogradskog Partizana, španskih Ademar Leona, Bidasoe i Barselone, do Monpeljea i već pomenutog PSŽ-a u Francuskoj.

Dugi niz godina bio je reprezentativac Jugoslavije, kasnije i Srbije, dok je najveći uspjeh u klupskoj karijeri ostvari sa Monpeljeom 2004. godine, kada je osvojio Ligu šampiona.

KVALIFIKACIONI TURNIR

Borac m:tel predstojećeg vikenda biće domaćin kvalifikacionog turnira za Ligu šampiona. Borac m:tel će u subotu u polufinalu igrati protiv austrijske ekipe Alpla Hard HC (20 časova), dok će se u drugom meču od 17.30 za finale boriti Elverum (Norveška) i OCI-Lajons (Holandija). Finale je na programu u nedjelju.

Svi u crveno-plavom taboru nadaju se da će uz pomoć Bojinovića sada "dovesti" Ligu šampiona i u Banjaluku.

"Naš osnovni cilj je da Borac m:tel, Banjaluku, ali i cijelu Republiku Srpsku predstavimo u najljepšem svjetlu. Svjesni smo da je pred nama veliki ispit, ali sam siguran da ćemo ga položiti na najbolji mogući način. Vjerujem da će 'Borik' biti ispunjen, a Borac m:tel će pokušati svim silama da se dočepa prvi put u istoriji najeminentnijeg klupskog takmičenja. Želimo da uz rukometne pokažemo i naše druge kvalitete, koji nisu vezani za sport", naglasio je Milan Radović, predsjednik Banjalučana.

Ovome dodajmo da će Borac m:tel u kvalifikacionim mečevima za Ligu šampiona imati i podršku navijača, popularnih "Lešinara".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC