• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako varati u igrama, u kojima se čeka na živote

Autor mondo.rs

Uputstvo se odnosi na Angry Birds 2 ali i na ostale video igre u kojima morate čekati određeno vreme kako biste dobili nove živote.

Zate li šta je zabavno? Igrati video igre na telefonu ili tabletu. Znate li šta nije? Čekanje dok vam igra ne dozvoli da ponovo odigrate neki nivo. Veliki broj njih koristi ovakav biznis model, pogotovo ako su freemium igre  u pitanju (besplatne sa opcijama koje se plaćaju). Igre kao što su Angry Birds 2, Candy Crush Saga i CSR Racing. Ove igre vam daju određeni broj života. Kada ih potrošite, morate sačekati da prođe određeno vreme ili da kupite dodatne živote koristeći pravi novac.

Međutim, šta ako vam kažemo da jedan običan trik može da vam obezbedi nove živote? Da, hakovanje se čak i ne nalazi u uputstvu. Nije vam potrebno ni neko posebno znanje. Sve što treba da uradite jeste da pomerite sat unapred, piše Phone Arena.

Imajte na umu da trik neće raditi u svim video igrama koje zahtevaju od vas da čekate kako biste dobili nove živote. Takođe, treba da znate da postoji mali rizik – pomeranje sata na telefonu može dovesti do toda da vam se podešeni alarm ili više njih aktiviraju ranije. Vremenske oznake u čat aplikacijama isto tako mogu biti poremećene. Veoma je bitno da vratite sat kada dobijete nove živote. Najvažnije od svega – ako zaista uživate u igranju neke video igre, podržite njene kreatore.

Evo i uputstva. Angry Birds 2 video igra je odabrana kao primer.

- Izgubili ste svih 5 života. Ne čeka vam se kako biste nastavili sa igranjem? Nema problema.

- U opcijama podešavanja telefona isključite automatic date & time opciju. Ovo će vam omogućiti da vreme i datum podesite ručno. Vreme pomerite za 3 sata unapred.

- Vratite se u igru. Pojaviće vam se notifikacija koja potvrđuje da ste dobili nove živote za igranje. Koristite recent apps meni (taster na tesnoj strani u navigacionoj traci - kvadrat) kako biste se vratili u igru.

- Nakon dobijanja novih života, vratite se u podešavanja i vratite sat u prvobitno stanje, tj. 3 sata unazad.

Nastavite sa igranjem.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS