Istinita priča: U krevetu sa mojim profesorom

Autor:

Spavala sam sa odraslim, moćnim muškarcem kog sam želela - priča svoje iskustvo čitateljka britanskog "Gardijana."

0
A- A A+

  Sve je počelo pre deset godina. Ja sam imala 17, on 40 godina. Na početku je sve bilo vrlo nevino - naletela bih na njega na pauzi, pričali bismo o Epu o Gilgamešu ili nečemu sličnom.

Nevino je flertovao sa mnom oko godinu dana, sve dok jedne večeri nije pozvao nekoliko nas u svoju kancelariju koja je izgledala kao tavan iznad sale za fizičko. Pili smo, pušili smo travu, pa opet pili. Odjednom, ostali smo sami nas dvoje u prostoriji, na dotrajalom kauču. Okruženi praznim flašama vina i starim knjigama, možete da zamislite šta se dalje desilo, kaže ova devojka.

Ostatak mog školovanja bio je isprepletan seksualnim odnosima sa njim, i duhovnim, ponekad opasnim avanturama. On bi dolazio na moje kućne žurke, a ponekad bi ostao i da prespava. Sprijateljila sam se sa njegovim sinovima, upoznala sam njegovu majku. Često sam organizovala sedeljke, a jedne noći smo se previše zaneli i on je priveden zbog vožnje u pijanom stanju, dok sam ja bila na mestu suvozača. To je čak izašlo na naslovnoj strani lokalnih novina.

Nisam krila vezu sa njim od svoje porodice i prijatelja. Moj otac ga je upoznao i čak rekao da "deluje kao pristojan tip," ali mama se nije slagala: "Mislim da je đubre i da je opasan."

Prijatelji su imali podeljeno mišljenje - mislili su da je moja veza sa njim ili divna ili odvratna. Što se mene tiče, ja sam se zabavljala sa odraslim, moćnim čovekom kog sam želela.

  Jedne noći, nakon odnosa, profesor i ja smo jeli orahe i pili crveno vino u njegovom krevetu. "Da li si gledala film Menhetn," pitao me. U tom trenutku sam imala 20 godina. Rekla sam da nisam i pustio je film.

U filmu, Vudi Alen glumi muškarca koji je dva puta razveden, i zabavlja se sa sedamnaestogodišnjom devojkom. Kada je upoznaje sa prijateljima, kaže: "Stariji sam od njenog oca, možete li da verujete u to? Nemam šta da krijem, ali... postoji nekoliko odvratnih trenutaka zbog kojih se kajem." Na kraju filma, devojka ga ostavlja kako bi "videla svet." "Ne bih promenio nijednu stvar kod tebe," kaže Vudi u filmu, a devojka odgovara: "Nisu svi na prodaju," i odlazi.

Sećam se da sam tada počela nekontrolisano da se češem. Tada nisam shvatala zašto sam se zbog tog filma osećala loše. Sada kada sam odrasla, shvatam. Gledanje tog filma sa mojim profesorom, nateralo me da shvatim da sam samo igračka za neodgovornog profesora. Sada razumem da je čak i to što mi je tada pustio taj film bila - igra. Sve je to bila igra. Ali, stvari su se nastavile svojim tokom.

Na poslednoj godini koledža došlo je do preokreta.

Rokovi za predavanje radova su se bližili, nisam stizala sve da završim jer sam vreme provodila sa njim, a ideja da će me taj čovek ocenjivati bila je nepodnošljiva. Shvatila sam da mi ta igra više nije bila zabavna, morala sam da okončam vezu.

Naravno, pošto smo oboje bili u haosu, to nije bio definitivan kraj - dešavalo se da se povremeno napijemo i završimo u krevetu, a povremeno smo se i čuli.

On se odselio, a i ja sam.

Lekcije koje sam naučila iz ove veze su trajne. Igre seksa i moći su uzbudljive, sve dok vodite računa o svom srcu i svom egu.

Pronađite MONDO na Facebooku, Twitteru ili Instagramu!

Tagovi:

Ostale vijesti