• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božić posle derbija: Ništa od dogovora...

Autor mondo.rs

"Najviše mi smeta taj dogovor... Nismo ispoštovali ono što smo rekli", izjavio je trener Partizana Petar Božić posle poraza na debiju u "večitim derbijima".

 Trener KK PArtizan Petar BOžić poslije poraza od Zvezde Izvor: MN PRESS

Debi Petra Božića na klupi u "večitim derbijima" – poraz!

I to poraz zbog kog je razočaran, jer...

"Najviše mi smeta taj dogovor... Nismo ispoštovali da želja bude sprovedena u rad celih 40 minuta, to nismo ispoštovali", rekao je mladi trener crno-belih, nakon što su crveno-beli glatko nadigrali njegove izabranike u drugom poluvremenu pred 3.800 ljudi u "Pioniru".

Na kraju, bilo je – 92:77.

Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Osim prve četvrtine, koju smo odigrali jako dobro, nismo bili ravnopravan protivnik. Imali smo prazan hod tri četvrtine. Nismo bili dobri u svim segmentima, nismo ispoštovali ništa od dogovorenog i zasluženo su pobedili. Mislim da bi trebalo da šansu tražimo u drugim utakmicama i da u njima ulazimo u ritam. Nadam se da ću uskoro biti na pravom nivou. Nisam bio skroz spreman i nisam mogao da odigram veći deo meča u punom ritmu, ali nadam se da ću uskoro biti skroz spreman, rekao je Mihailo Andrić.

"Bilo je dosta praznih minuta. Neka želja, koja je postojala, nije sprovedena u radne i prave stvari koje su bile u prvoj četvrtini i jednim malim delom treće. Pokazivali smo te prazne minute i u prethodnim utakmicama, protiv protivnika koji nisu kvalitetom kao Zvezda, ali dogodili su se i večeras".

Božiću neće biti prijatno ni da se osvrne iza sebe, na skor 2-6, ali ni ispred sebe, jer slede Budućnost, Zadar...

"Pred nama je težak raspored. Sigurno da to vreme koje na početku sezone nismo imali sad nam kao ide na ruku, da bismo se uigrali, iako se Džons priključio posle Krke i iako je Andrić cele nedelje trenirao postepeno sa ekipom", rekao je i konstatovao:

"Sigurno da mnogo može da se nauči iz ove utakmice i iz ovog poraza i radimo na tome da te stvari ispravljamo".


Učinak Džonsa i Aranitovića?

"Ne bih izdvajao individualno igrače, jer mislim da nijedan pojedinac večeras nije mogao da donese preokret, već timska borba i timski duh", ostao je zakopčan trener Partizana.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC