• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na ovom kompu radiće sve igre: Zver!

Autor mondo.rs

Lenovo i Razer kompanije su započele saradnju desktop računarima a nastaviće je nekim potpuno novim proizvodima.

Najveći proizvođač PC računara na svetu je veoma ozbiljan kada je gejming u pitanju. Iz tog razloga, započeo je saradnju sa omiljenim gejmerskim brendom.

Lenovo i Razer su zvanično objavili saradnju iz koje će nastati novi Razer Edition Lenovo računari. Prvi takvi računari su iz Y serije računara koji su debitovali na IFA sajmu u Berlinu u septembru. Ovih dana prvi prototip proizvod prikazan je na Dreamhack Winter LAN žurci u Švedskoj.

Ukoliko pogledate prvi Razer Edition računar iz Lenovo-a, primetićete dosta poznati izgled Y serije, jedino je boja detalja promenjena iz crvene u zelenu. Dodavanje Razer izgleda je samo početak za Lenovo. Međutim, pošto je kineska kompanija svesna koliko su gejmeri zahtevni, obećala je da ovo partnerstvo nije samo marketing. Naredni Lenovo gejming PC računari će svakako imati koristi od ekspertize koje Razer poseduje. Razer takođe ima i lojalne fanove koji će dati neke bitne odgovore za dalji razvoj i buduće proizvode, kažu iz Lenovo-a.

„Gejming je jedan deo PC tržišta koji zapravo raste,“ rekao je Viktor Rios iz Lenovo kompanije. „Za nas je relativno stabilno tržište ali i veoma uzbudljivo,“ dodao je. Kao i neki drugi porizvođači računara, i Lenovo se takođe uzda u gejming i nada se da će povećati prodaju PC računara visoke klase.

Razer gejming tastature i miševi bi trebalo da doprinesu celoj ovoj priči, iako najposvećeniji igrači i dalje volje da sami sastave svoju gejmersku opremu, piše The Verge.

Lenovo Razer Edition PC računari neće dolaziti sa nepotrebnim softverom, neće imati ni suvišne dodake. Biće fokusirani na performanse. Lenovo i Razer takođe smatraju da je VR nešto čemu treba posvetiti pažnju jer može dadovede do povećanja prodaje moćnijih računara. U budućnosti će zajedno raditi na razvoju novog proizvoda.

Prvi zvanično predstavljeni PC računar koji je nastao zajedničkom saradnjom će biti prikazan na CES sajmu u Las Vegasu u januaru 2016. godine.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS