• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još jedan odličan telefon za male pare!

Autor mondo.rs

Nova kineska kompanija rešila je da svojim pametnim telefonom pomrsi konce popularnim telefonima.

Šta se dobije kada se spoje najveći kineski proizvođač pametnih telefona i kineska kompanija zadužena za bezbednost? Novi proizvođač hardvera koji je upravo predstavio odličan telefon sa neverovatno prihvatljivom cenom, koji će se za početak prodavati u Indiji.

Pre nekih godinu dana Coolpad i Qihoo osnovali su novi brend pod imenom QiKU koji je danas predstavio pametni telefon Q Terra.

Telefon poseduje Snapdragon 808 čipset, 3GB RAM memorije, 2.5D Full HD/2K ekran dijagonale 6 inča. Glavna kamera je rezolucije 13MP koja može da snima i 4K video snimke, dok je prednja kamera rezolucije 8MP. Skener otiska prsta je takođe tu. Ugrađena baterija je kapaciteta 3700 mAh. Telefon podržava i brzo punjenje. Iz kompanije kažu da može da se napuni za samo 70 minuta, prenosi TechAeris.

Jedina mana ovog modela može da bude njegova interna memorija koja iznosi svega 16GB, kao i Android verzija pod imenom 360 OS zasnovana na Lollipop 5.1 verziji. Telefon podržava i memorijske kartice kapaciteta do 128GB.

Ono najbolje u vezi sa ovim telefonom je njegova cena. Košta mnogo manje od drugih poznatijih telefona sličnih karakteristika – oko 300 dolara. Prodaja startuje narednog meseca.

Qiku Terra
Izvor: QiKU India

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS