• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I navijači okrenuli leđa Benzemi

Autor mondo.rs

Anketa francuske televizije "BFM" pokazala je da se 82 odsto Francuza protivi da Karim Benzema nastavi igrati za reprezentaciju.

Prema rezultatima najnovije ankete, fudbaler Real Madrida Karim Benzema teško će ponovo zaigrati u reprezentaciji Francuske.

Anketa francuske televizije "BFM" pokazala je da se 82 odsto Francuza protivi da Benzema nastavi igrati za reprezentaciju.

Prema istoj anketi, 50 odsto ispitanika smatra kako Benzema "definitivno" ne treba igrati za nacionalni tim, a 32 odsto kazalo je kako ne želi da Benzema ponovo zaigra za Francusku.

Premijer Francuske Manuel Vals je 1. novembra izjavio da za Benzemu "nema mjesta" u reprezentaciji Francuske na EURO 2016. godine nakon ucjenjivanja Matjea Valbuene.

Inače, Benzema i ofanzivni vezni igrač Liona Matje Valbuena nisu bili na spisku za novembarske mečeve Francuske, a razlog tome je seks skandal zbog kojeg su na kraju završili i na sudu.

Sve je počelo kada je Valbuena dobio poziv od ucjenjivača koji je navodno posjedovao snimak seksa na kojem se on pojavljuje. Posrednik između ucjenjivača i igrača Liona navodno je bio Benzema.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC