• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Borčevci" se vraćaju da izbore opstanak?

Autor mondo.ba

Boris Raspudić, Bojan Puzigaća, Joco Stokić i Ognjen Đelmić potencijalna su pojačanja Borca u zimskom prelaznom roku.

 Boris Raspudić, Bojan Puzigaća, Joco Stokić i Ognjen Đelmić potencijalna su pojačanja FK Borac Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

"Nezavisne novine" pišu u srijedu da su nekadašnji "borčevci" moguća pojačanja s ciljem da crveno-plavi izbore opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, iako informaciju niko nije želio da potvrdi na banjalučkom Gradskom stadionu.

Stokić i Đelmić su prvi dio sezone proveli u Željezničaru, dok je Puzigaća član gradskog rivala Sarajeva, u februaru je produžio ugovor, ali se nalazi na transfer listi bordo kluba nakon što ga je "otpisao" trener Miodrag Ješić.

Ista situacija je i sa Stokićem, na kojeg više ne računaju u Želji, dok je Đelmiću istekao ugovor s "plavima". Raspudić je u zimskom prelaznom roku 2014. godine napustio Gradski stadion i prešao u DPMM iz Bruneja, s kojim je osvojio titulu u tamošnjem šampionatu.

"Nezvanično smo razgovarali na tu temu, ali je priča daleko od realizacije. Volio bih da završim karijeru u Borcu jer to je moj klub, a Banjaluka je moj grad. Međutim, još se ne zna šta će biti u Borcu pa je o tome teško govoriti", rekao je Raspudić za banjalučki list.

Ipak, prije nego eventualno dogovori povratak u Borac, volio bi da u klub uđe "čistih računa".

"Prema meni postoji neki stari dug i volio bih kada bi se to riješilo prije nego što uđemo u novu priču. Uskoro bi trebalo da znam i status u DPMM-u pošto postoji informacija da će doći do smanjenja broja stranaca u ligi s pet na tri. U tom slučaju dvojica bi u mom klubu morala da potraže novu sredinu".

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Đelmić je istakao da je još rano razmišljati o novoj destinaciji, ali i dodao da bi se vratio u Borac ukoliko bi se poklopile sve kockice.

"Prije svega želim da kažem da me niko zvanično nije kontaktirao. Odmaram se i trenutno ne razmišljam o novom klubu. U ovom trenutku ne mogu da kažem šta će se desiti u narednom periodu, ali je sigurno da ću dobro razmisliti i odlučiti šta je za mene najbolje. Upoznat sam s tim da Borac ima finansijskih problema i da nema rukovodstva, ali ukoliko bi se stvari na tom polju popravile ne bih imao ništa protiv da počnemo pregovore", izjavio je Đelmić.

Pobjedama nad Veležom u Banjaluci i Mladosti u Doboj Kaknju, Borac je poslije prvog dijela sezone u Premijer ligi BiH zauzeo 12. mjesto sa 18 bodova. Ove sezone iz prvenstva ispada šest ekipa i Banjalučanima nedostaje pet bodova do zone spasa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC