• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Netflix i kod nas: Sadržaj mršav, nema prevoda...

Autor mondo.rs

Poznati internet servis za prikazivanje filmova i serija od 6. januara dostupan je i u našoj zemlji! Prvi utisci dobri, ali nisu svi zadovoljni!

Nakon Pikboxa, u BiH stigao još jedan veliki "striming" servis, ali za filmove!

Netflix, jedan od najpoznatijih servisa za onlajn prikazivanje filmova, serija, TV emisija i originalnog i dokumentarnog programa, dolazi u BiH, Srbiju i Hrvatsku! To je 6. januara objavljeno na Netflix konferenciji u Las Vegasu u okviru CES 2016 sajma. "Svedoci smo rađanja nove globalne internet televizije", rekao je Rid Hejstings, direktor Netflix-a i nastavio, "Ovim proširenjem gledaoci svih meridijana - od Singapura do Sankt Peterburga, od San Franciska do Sao Paola - biće u mogućnosti da istovremeno gledaju filmove bez čekanja".

Prednost Netflix-a je to što po ceni dve bioskopske karte u BiH nudi mesečnu pretplatu za legalan i pouzdan filmski servis, u kojem sami birate šta gledate, kada i s kim. Takođe, Netflix ne emituje reklame i korisnik u svakom trenutku može da otkaže pretplatu.

Sadržaj koji se trenutno nudi, iako sjajan u odnosu na "ništa", koje smo do sada imali, nije ni blizu onog koji se nalazi u ponudi u SAD ili većim zemljama Evrope. To i nije toliki minus, jer za mesec dana, koliko traje probni period i sami možete da se uverite da li vam sadržaj odgovara ili ne. Ono što je važnije jeste da Netflix ne nudi prevod, odnosno titlove na našem jeziku, a nije poznato ni kada bi to moglo da bude promenjeno.

Pored poznatih holivudskih blokbastera i vanvremenskih klasika Netflix prikazuje i serije poput "House of Cards" i "Orange is the New Black". Netflix je moguće pratiti na pametnim televizorima, na internetu preko računara i preko iOS, Android i Windows Phone (Windows 10 mobile) aplikacija, kao i na nekoliko drugih načina. Evo, OVDE je sve o tome.

Da biste koristili Netflix kod nas potrebno je da imate aktivnu (validnu) kreditnu karticu ili PayPal nalog da odaberete jedan od tri sistema pretplate - cene su 7.99, 9.99 i 11.99 evra u zavisnosti od sadržaja koji želite da gledate i na koliko ekrana-uređaja istovremeno. Još jedna mogućnost pretplate je preko PayPal naloga. Nakon toga možete da koristite Netflix servise mesec dana besplatno, nakon čega počinje period naplate po sistemu - plaćanje unapred za svaki mesec.

Netflix: Now Streaming Worldwide.
Izvor: Netflix.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS