eXposure: Banjalučani se pokazali! (FOTO, VIDEO)

Najveća eXposure žurka do sada održana je u petak uveče u banjalučkom DKC Incelu. Karte rasprodate, a specijalni gost iz Berlina, Alexander Kowalski pokazao publici zašto je već godinama jedan od najtraženijih DJ-eva u Evropi.

eXposure: Banjalučani se pokazali! (FOTO, VIDEO) Foto: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Za zagrijavanje se pobrinuo Đorđe Dragić, član eXposure tima, koji je najnestrpljivije posjetioce energičnim i groovie setom pripremao za ostatak noći. Nakon njega imali smo priliku da čujemo i Miroslava Pavlovića i Alexandra G, takođe članove tima organizatora, u jednom od najboljih izdanja do sada. Uz njihove plesne, čvrste, beskompromisne i pažljivo odabrane setove plesalo se kao da nema sutra, a nešto poslije jedan sat poslije ponoći na red je došao Alexander Kowalski, DJ i producent iz Berlina.

Veoma dobro raspoložen, Kowalski nas je poveo na izuzetno putovanje kroz sopstveno muzičko stvaralaštvo, tjerajući nas na vrisku, skakanje, tjerajući nas da zaboravimo na sve sem ritma u kome se mrdamo. Prostor je bio ispunjen do posljednjeg mjesta, a nevjerovatno dobre vibracije sa stejdža učinile su da nam ne smeta gužva, vrućina, dugačak red ispred toaleta...

Great night in Banja Luka! Thanks to everybody for that great vibe!On my way to Zagreb now to play at Boogaloo Club together with Axel Karakasis. See you there.

Posted by Alexander Kowalski (Official) on Saturday, 6 February 2016

Na samom kraju, čast da zatvori jedno od najboljih izdanja eXposure žurki do sada imao je gost iz Beograda, sjajni DJ Speedy koji je oteo od oznojene mase zadnji atom snage, a zauzvrat joj, muzikom, podario sjajnu završnicu joj sjajnije noći.

Pogledajte galeriju!

Žurka je završena kada je napolju već uveliko svanulo, a umorna i srećna lica koja smo na izlazu sreli najbolje svjedoče o tome kako nam je bilo. U Incelu smo sreli neka draga lica koja već godinama srećemo na sličnim dešavanjima širom bivše Jugoslavije, a koja su u Banjaluku došli iz cijele BiH, Hrvatske, Crne Gore, Srbije.

Iza eXposure clubbing brenda stoji tim, na čelu sa DJ-em Alexandrom G. eXposure tim ima za cilj da domaću scenu obogati novim konceptom, kvalitetnom muzikom, gostovanjima iz regiona i svijeta. Koliko im dobro ide najbolje svjedoče utisci posjetilaca, koji su uglavnom u superlativima.

Sodoma i Gomora @eXposure night with ALEXANDER KOWALSKI Exposure clubbing Društvo, hvala vam svima na odličnoj večeri!

Posted by Mladen Gavrić on Saturday, 6 February 2016

Jedva čekamo narednu žurku u njihovoj organizaciji!

Izvor: mondo

Ostale vijesti