• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junak Kocić: Gde su nam rodbina i navijači!?

Autor mondo.rs

Apeli reprezentativaca Srbije nisu urodili plodom. Puna, ali tiha Arena ponovila se i u polufinalnom duelu Evropskog prvenstva u futsalu.

Kod većine tuga i ponos, kod najboljeg: tuga, ponos i razočaranje!

Od prvog dana Evropskog prvenstva u futsalu beogradska Arena je odlično popunjena za mečeve Srbije. Maksimalnih 11.000 gledalaca (zbog skraćenog kapaciteta), dolazilo je da gleda "orlove" protiv Slovenije, Portugala, Ukrajine i Rusije.

Za ovaj poslednji meč, u polufinalu, apelovali su naši reprezentativci na publiku da bude glasnija, da više učestvuje u igri i "nosi" igrače. To se, međutim, nije dogodilo.

Ponovo je atmosfera bila pozorišna, osim dela u kojem je bilo smešteno nekoliko desetina Kragujevčana, navijača Ekonomca.



Kako su se utakmice ređale, a "orlovi" beležili uspehe, tako je interesovanje raslo, a igrači i članovi stručnog štaba žalili se da ne mogu i najbližima da obezbede ulaznice da ih uživo gledaju u "Areni".

"Ne bih nikoga sad da imenujem, ali bilo je problema oko karata i danas. Naši prijatelji, rodbina i navijači iz Kragujevca koji su uvek glasno navijali, sada su bili prebačeni iz donjeg sektora 200, u gornji 400. Ne znam iz kog razloga, ali to je malo ružno, jer mislimo da bi nam oni pomogli u najtežim trenucima da pobedimo Rusiju", smatra Mladen Kocić, jedan od najboljih igrača našeg tima.

Popularni "Cipi", nažalost, nije uspeo da dočeka kraj polufinalnog meča na terenu. Zbog grčeva koji su ga zahvatili u nogama nije mogao da pomogne saigračima u drugom produžetku, a Rusi su to iskoristili za pobedu (3:2).



Inače, grupa koja je jedina od prvog dana glasno bodrila naše futsal reprezentativce u prve dve utakmice bila je smeštena u donjem desnom delu južne tribine. Za četvrtfinale je prebačena u donji centralni deo severne tribine, a za polufinale na gornji desni deo južne.

Zbog čega je tako i da li ima veze sa tim da su predstavnici FS Srbije utakmice posmatrali iz centralnog dela severne tribine, nisml uspeli da saznamo...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC