• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gudurić o Đokoviću: Ja sam njemu čestitao!

Autor mondo.rs

"Osetio sam potrebu da mu priđem i čestitam na svemu što je uradio", rekao je jedan od heroja trijumfa crveno-belih nad Cedevitom.

 Marko Gudurić i Novak Đoković poslije Crvena zvezda Cedevita Izvor: MN PRESS

Marko Gudurić još jednom je "povukao" Crvenu zvezdu Telekom ka evroligaškoj pobedi. U dupke punom "Pioniru", pred Novakom Đokovićem, Markom Pantelićem i Dejanom Stankovićem u prvom redu, zablistao je i pogađao protiv Cedevite (94:74) kad je bilo jako važno.

I na poluvremenu i posle utakmice Gudurić je kratko ćaskao sa Novakom. U razgovoru sa novinarima posle utakmice, govorio je o tim momentima sa posebnom emocijom.

"Zaista sam bez komentara... Novak je najveći srpski sportista svih vremena. Velika mi je bila čast da ga upoznam, da se rukujem sa njim, da progovorim par reči... Osetio sam potrebu da mu čestitam na svemu. Idol mi je, mogu da kažem da bi i svakom sportisti trebalo da bude idol, posmatrajući to kako se bori, kako se bori za svoju zemlju, kako trenira i raduje sve. Veliki je čovek, veliki sportista i velika čast za mene", rekao je Zvezdin bek.

O svom nastupu i važnoj ulozi, očekivano, nije hteo da mnogo govori.

"Danas smo svi šutnuli baš dosta trojki, ali to je možda zato što su oni igrali kombinovanu odbranu. Ušle su te trojke, pogađao je i Vasa, Kvinsi, ušle su i moje. Svi smo odigrali vrhunski i srećan sam, zaista".

Nakon prvog dela Top 16 faze, Zvezda ima pozitivan odnos pobeda i poraza, 4-3. Trijumfom je ostala na Top 8 koloseku, ali niko u njenim redovima još ne želi da govori o plasmanu među najboljih osam.

"Moramo da stojimo čvrsto na zemlji, da idemo od utakmice do utakmice. Ne smemo da dozvolimo kikseve. Velika prilika je pred nama, čeka nas Kup, čeka nas ABA liga, težak raspored. Moramo da se spremamo što je bolje moguće za svaki meč koji dolazi", dodao je Gudurić.

Ipak, u buci "Pionira", tim Dejana Radonjića savladao je ove večeri ekipu protiv koje će izvesno igrati i u polufinalu ABA lige. I to prvi put ove sezone.

"Sigurno da je zato ova pobeda još veća, zato što je Cedevita naš protivnik u polufinalu ABA lige. Izgubili smo dva puta ove sezone i sigurno da tom činjenicom ovaj trijumf dobija na značaju. Hvala navijačima i saigračima".

"Opet su nam prišli, uspeli smo da ih 'slomimo' na kraju. Došli su bez tri igrača, ali i mi smo igrali bez Jovića. Mislim da smo, ipak, zasluženo pobedili, da smo igrali sa više energije, nosila nas je publika... Jako sam srećan", ponovio je novi ljubimac navijača Zvezde.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC