• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najjači Huawei sa Leica kamerom stiže 6. aprila!

Autor mondo.rs

Prva zvanična fotka novog Android telefona se upravo pojavila, a potvrdila je ono o čemu smo vam već pisali - imaće Leica kameru!

Huawei P9 biće predstavljen 6. aprila, ali bez obzira na to, prva zvanična slika se već pojavila na internetu i potvrdila ono o čemu se šuška već neko vreme!

Slika ne samo da potvrđuje prethodne glasine da će uređaj imati dve kamere na zadnjoj strani, već i da će nositi LEICA brend o čemu se takođe pisalo. Pored blica nalazi se i laser autofokus. Obe kamere biće rezolucije 12 MP, a Huawei u promo video objavama insistira na bistrini i jasnoći fotki i videa koje će praviti kamera.

Što se ostalih specifikacija tiče, P9 će imati ekran veličine 5.2 inča Full HD rezolucije, Kirin 955 čipset i 4GB RAM memorije. Operativni sistem koji telefon koristiti biće biti Android 6.0 Marshmallow.

Međutim, neke stvari u vezi sa specifikacijama nisu baš najjasnije. Postoji mogućnost da proizvođač predstavi P9, P9 Lite i P9 Max telefone. Gore pomenute specifikacije su izgleda namenjene Max modelu jer je ranije bilo reči o 3GB RAM memorije i nešto slabijim čipsetom Kirin 950, piše Phone Arena.

Sve će nam biti jasnije za nekoliko dana kada Huawei zvanično predstavi novi telefon ili čak telefone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS