• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savo Milošević za evropsku "Grbavicu"

Autor mondo.ba

Savo Milošević, potpredsjednik Fudbalskog saveza Srbije, uplatio je određeni iznos novca za kupovinu stolica na stadionu Željezničara.

 Savo Milošević kupio stolice za stadion FK Željezničar Izvor: MN PRESS

Bivši igrač Partizana, Aston Vile, Saragose, Osasune, Selta, Parme, koji je odigrao više od stotinu utakmica za jugoslovensku reprezentaciju, bio je u Sarajevu gost funkcionera FS BiH Jasmina Bakovića i Denijala Pirića, s kojima je načelno dogovorio odigravanje utakmica mlađih selekcija BiH i Srbije.



"U Savezu, kao da su svi igrali za Sarajevo ili su navijači bordo tima", rekao je (polu) ozbiljno Milošević, koji je bio u pratnji Mitra Mrkele i Refika Šabanadžovića, prenio je "Sport Avaz".

Milošević je kako prenosi sarajevski list sa Šabanadžovićem otišao na "Grbavicu", gdje ih je dočekao direktor Želje Miro Šiljak i tamo uplatio određeni iznos za kupovinu stolica za rekonstrukciju stadiona "plavih".

"Učinio sam to kao sportski radnik, kao neko ko je odrastao na terenu. Ja sam iz BiH, mojih dosta prijatelja je bilo u Želji, od Šabana, do Ivice Osima i drugih. Sretan sam zbog razvoja fudbala u cijeloj Bosni i Hercegovini. Imamo odličnu saradnju s ljudima iz Saveza, skoro prijateljske odnose sa Elvedinom Begićem, Darkom Ljubojevićem, Bakovićem", izjavio je Milošević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC