• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: Poraz je poraz

Autor mondo.rs

Trener Mege izjavio je da njegov tim samo agresivnijom odbranom može ozbiljno da zapreti Crvenoj zvezdi, a "častan" poraz ne smatra utehom.

 Dejan Milojević izjava nakon poraza od Crvene zvezde  Izvor: MN PRESS

Košarkaši Mega Leksa pobrali su komplimente medija za otpor pružen Crvenoj zvezdi na startu finalne plej-of serije ABA lige (95:88, 1:0), ali trener tog tima Dejan Milojević rekao je na konferenciji za novinare da nije zadovoljan prikazanom partijom.

"Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Dva-tri šuta su presudila, ali generalno nisam zadovoljan igrom, posebno u odbrani. Nismo došli da izgubimo, a da li je 27 ili sedam poena razlike, to nije bitno. Poraz je poraz".

Trener Mege zamerio je svojim igračima na manjku agresivnosti, u odnosu na utakmice iz regularnog dela sezone, uz jednu olakšavajuću okolnost.

"Na to je sigurno uticala skraćena rotacija. Moramo da budemo agresivniji u odbrani ako želimo da pobedimo Zvezdu. U drugoj utakmici ćemo pokušati da ne ponovimo ovakvu igru u odbrani, što bi moglo da nam omogući da se u Mitrovicu vratimo sa 1:1".

Milojevića muče povrede četvorice važnih igrača, od kojih samo Timote Luvavu ima šansu da zaigra tokom finalne serije.

"Pokušao je danas malo da trčkara, ali i dalje oseća bol. Teško da će igrati u drugoj utakmici, jer je ona za dva dana".

Plejmejker Nikola Ivanović bio je najefikasniji igrač utakmice sa 25 poena.

"Ovo je prva utakmica finalne serije i posebna je pošto dolazi posle duge pauze. Nismo igrali kako smo želeli u odbrani. Zvezda je to iskoristila, imala je dobra dodavanja i otvorene šuteve. Zasluženo je slavila. Ovo je plej-of, analiziraćemo, pa da u subotu odigramo kvalitetno i pokušamo da pobedimo na njihovom terenu".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC