• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lovren zbog ponašanja ne ide na EP

Autor mondo.rs

Selektor Hrvatske Ante Čačić saopštio je spisak kandidata za nastup na Evropskom prvenstvu, sa kog će otpasti jedan golman i trojica igrača u polju.

Štoper Liverpula Dejan Lovren neće učestvovati na predstojećem EURO 2016 u Francuskoj, a razlog nije ni povreda, ni nizak kvalitet njegovih partija u klubu, već - ponašanje.

"Lovrenu vrata nisu zatvorena, ali mora prvo da shvati kako treba da se ponaša prema saigračima i selektoru. Onda može da zasluži povratak", rekao je Ante Čačić po objavljivanju šireg spiska reprezentativaca Hrvatske.

"VEČITI" SRNA

Darijo Srna (34) je hrvatski rekorder sa 129 mečeva u dresu reprezentacije. Prate ga Modrić sa 89, Ćorluka sa 87 i Rakitić sa 75 nastupa.

"Vatreni" su odlučili da tokom mini-priprema odigraju ne naročito zahtevne prijateljske utakmice, sa Moldavijom i San Marinom na domaćem terenu, a put za Francusku planiraju za 7. jun.

Hrvatska je žrebana u verovatno najtežu grupu EURO 2016, sa braniocem titule Španijom, Češkom i Turskom.

Čačićev spisak broji 27 kandidata, što znači da do konačne cifre od 23 učesnika šampionata Evrope treba "precrtati" jednog golmana i trojicu igrača u polju.

GOLMANI
: Danijel Subašić (Monako), Lovre Kalinić (Hajduk), Ivan Vargić (Rijeka) i Dominik Livaković (Zagreb);

ODBRANA: Tin Jedvaj (Bajer Leverkuzen), Darijo Srna (Šahtjor), Šime Vrsaljko (Sasuolo), Gordon Šildenfeld (Dinamo Zagreb), Vedran Ćorluka (Lokomotiva Moskva), Domagoj Vida (Dinamo Kijev), Duje Ćaleta-Car (Red Bull Salcburg) i Ivan Strinić (Napoli);

SREDINA: Marko Rog, Domagoj Antolić, Ante Ćorić (svi Dinamo Zagreb), Mateo Kovačić, Luka Modrić (obojica Real Madrid), Marcelo Brozović, Ivan Perišić (obojica Inter), Ivan Rakitić (Barselona), Milan Badelj (Fiorentina) i Alen Halilović (Sporting Hihon);

NAPAD: Marko Pjaca (Dinamo Zagreb), Mario Mandžukić (Juventus), Nikola Kalinić (Fiorentina), Duje Čop (Malaga) i Andrej Kramarić (Hofenhajm).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC