• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slavija pisala FS BiH: Smiješno i bez komentara

Autor mondo.ba

Upravni odbor kluba iz Istočnog Sarajeva se povodom ispadanja u Prvu ligu Republike Srpske obratio Izvršnom odboru Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine.

 Pismo FK Slavija FS BiH Izvor: MONDO/Samir Cacan

Fudbaleri Slavije su ispali iz društva najboljih zahvaljujući remiju (1:1) u posljednjem kolu protiv Željezničara i porazu Sarajeva od Olimpika na „Koševu“ (1:3).

Upravni odbor kluba iz Istočnog Sarajeva se povodom ispadanja u Prvu ligu Republike Srpske obratio Izvršnom odboru Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine pismom koje prenosimo u cjelosti.

„Želimo da vas informišemo, da smo kao klub duboko svjesni svih svojih slabosti, koje se ogledaju u organizaciji i finansijskom poslovanju kluba, kao i rezultatima koje smo ostvarili, odnosno nismo. Za ispadanje Slavije najveću odgovornost snosimo mi, ali smo istovremeno ponosni, jer smo sportski završili prvenstvo.

Za razliku od nas, drugi su se služili raznoraznim stvarima, a koje nemaju nikakve veze sa sportom. To vam pokazuju rezultati u zadnjih šest kola šampionata. O tome sve zna BiH javnost, pa smo uvjereni da nećete preći preko toga i reći da su građani BiH ludi i retardirani.

Kako se može desiti da ekipe za 25 kola nemaju pobjeda ili poraza, koliko imaju u zadnjih pet kola. Nemojte reći da je to odraz kvaliteta pojedinih ekipa, te proizvod sportskih rezultata. Možete i to, kada bi govorili neistine.

O namjeri sudija da pokradu klubove na pojedinim utakmicama, kao što se desilo nama u Banjaluci, suvišan je svaki komentar. O pobjedama ekipa u posljednjem kolu, kao što je Olimpik pobijedio Sarajevo, smiješno je i komentarisati. Sve je vidjela BiH javnost. Uvjereni smo da nećete, kao odgovorni ljudi, preći preko ovih stvari, da ćete sve ispitati, da nećete registrovati tabelu za ovo prvenstvo, a mi ćemo sa svoje strane sva saznanja proslijediti MUP-u i UEFA, da oni ispitaju regularnost prvenstva i ponašanje pojedinaca na tim utakmicama. Kao i nevjerovatne rezultate koji su zabilježeni u zadnjih pet kola.

Nemojte vi radi digniteta FS BiH koji ste stvarali u zadnje četiri godine, da sve ovo urušite i da zatvorite oči pred činjenicom da su se rezultati znali već u srijedu - četvrtak, da su to potvrđivale kvote u kladionicama i da se to svake nedjelje potvrđivalo kao tačno. To znaju svi građani BiH. Na vama je da presječete ovo stanje ili da snosite dugoročne posljedice ovakvog stanja“, navedno je u pismo „sokolova“ upućenom FS BiH.

Komentari 10

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Дјуро

Све тачно коначо нешта паметно ако се ово сад пусти и не испита нидје неће бити ниједног клуба из рс исто као што је борац трн у око будите сигурни да је и славија још више добро се зна ко је власник олинпика и сарајева,!!!

Milan

Samo obavjestiti uefa i da vidis kako se resavaju stvari , pa da se izbace ,sarajevo,olimpik,borac,radnik, i svi ostali koi su stimali ma sve treba izbaciti bez povratka jednu 5 godina pa da vidis onda kakva bi liga bila u buducnosti.

AJ BORAC!

Njima bas toliko smeta taj poraz od nas pa evo i dalje pjene?! Koji seljakluk.

Дјуро

@AJ BORAC! Ма нико не пјени ало додјите себи док још имате коме и на крај крајева није једини борац из рс друга ствар оштетили су наше клубове

Дјуро

@AJ BORAC! Ај немлати бога ти

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC