• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučelić: Jednoglasno. Članovi: Pa, nije!

Autor mondo.rs

KK i AK Partizan demantuje navode Vučelića da je mera privremene uprave u FK Partizan donesena jednoglasno od strane JSD.

 Vučelić: Jednoglasno. Članovi: Pa, nije! Izvor: MN PRESS

Jugoslovensko sportsko društvo Partizan uvelo je danas prinudnu upravu u svoj fudbalski klub i odredilo radnu grupu koja će upravljati crno-belima do izbora novog rukovodstva, potvrdio je danas agenciji Beta predsednik Sportskog društva Milorad Vučelić.

"Posle skandaloznih i šokantnih dešavanja na skupštini kluba i opšteg zgražavanja javnosti, danas je održan sastanak Sportskog društva na kojem je jednoglasno uvedena prinudna uprava i određena radna grupa koja će privremeno upravljati klubom", rekao je Vučelić Beti.


Skupština Partizana nije u utorak završena zbog opšte svađe i prepucavanja delegata, tako da je prekinuta pre no što je i utvrđen dnevni red.

Privremeni organ koji će do daljeg upravljati Partizanom čine Milorad Vučelić, zatim nekadašnji potpredsednik i sada član Skupštine kluba Mile Jovičić, kao i član Upravnog odbora Sportskog društva, general Radivoje Radinović. Radna grupa bi trebalo da stvori uslove za održavanje normalne izborne skupštine.

"Cilj i smisao ovih mera je da se otklone sve nedoumice i da se razgovara sa svim relevantnim faktorima i da se stvore normalni uslovi za rad, kako dolikuje Partizanu. Radna grupa će potom o tome obavestiti Upravni odbor i na osnovu toga će biti raspisana nova sednica Skupštine. Rok za to je šest meseci", rekao je Vučelić.

Sportski deo Partizana trebalo bi, međutim, normalno da funkcioniše do tada.

"Rok je šest meseci, ali mi, naravno, nećemo čekati tih šest meseci. Odmah počinjemo da radimo i čim se steknu uslovi, predložićemo novi termin. U međuvremenu treba da se normalno funkcioniše i da se ne zastaje u pripremama za takmičenje", rekao je Vučelić.

Ove navode predsednika JSD Partizan demantovali su KK i AK Partizan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC