• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan i Vojvodina mogu u Evropu

Autor mondo.rs

Partizan i Vojvodina dobili licence za igranje u Ligi Evrope.

 Partizan i Vojvodina mogu u Evropu Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS



Fudbalski klubovi Partizan i Vojvodina ispunili su sve uslove za dobijanje licence za učešće u takmičenjima u organizaciji UEFA (Liga Evrope), konstatovala je Komisija za žalbe FSS.

Drugostepeno telo u postupku licenciranja zasedalo je dva dana zbog "obimnosti dokumenata i dokaza koji su dostavljeni u žalbama klubova", da bi potom bila doneta odluka da se Partizanu i Vojvodini da "zeleno svetlo" za predstavljanje Srbije i srpskog fudbala u Ligi Evrope.

"Uvidom u dostavljenu dokumentaciju, Komisija je jednoglasno odlučila da se, na osnovu dokaza o ispunjenost kriterijuma, izda licenca FK Partizan i FK Vojvodina koji su u potpunosti ispunili svih pet kriterijuma. Licenca nije izdata FK Borac zbog neispunjenja finansijskih kriterijuma, dok su ostali klubovi odustali od svojih žalbi, pa shodno tome i od postupka licenciranja za takmičenja u organizaciji UEFA", navodi se na sajjtu FSS.

Zaključak Komisije za žalbe je da je izdato ukupno četiri licence i to - Crvenoj zvezdi, Čukaričkom (oni su dobili ranije, odnosno u prvostepenom odlučivanju), Partizanu i Vojvodini.

Zvezda će igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a Partizan, Čukarički i Vojvodina u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Žreb za Ligu Evrope je 20. juna.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC