• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pamtiće se Real, a ne Atletiko

Argentinac je posle poraza, drugog u poslednje dve godine u finalima Lige šampiona od Real Madrida, bio tužan i samo je konstatovao: Dva finala i dva poraza - to je neuspeh.

Nije uspeo iz drugog pokušaja. Njegov tim ni iz trećeg...

Atletiko Madrid definitivno je najbaksuzniji klub Kupa i Lige šampiona. Jedini je na Starom kontinentu sa tri poraza u finalima i bez osvojenog trofeja. U subotu uveče "jorgandžije" su na listi najvećih gubitnika pretekle Valensiju...

Dijego Simeone ponovo je stao u finalu, a opet je bio blizu. Pre dve godine sprečio ga je Serhio Ramos golom u sudijskoj nadokandi, na San Siru oborila ga je fudbalska lutrija - penali.

"Čestitke Real Madridu na pobedi. Ponovo su bili superiorniji od nas, ovoga puta nakon penala. Loše smo ušli u utakmicu, ali smo od 20. minuta igrali znatno bolje. Ne znam koji poraz boli više. Posebno me boli zbog ljudi koji su platili da dođu ovde, osećam se odgovornim što im nisam doneo ono što su želeli. Niko ne pamti drugoplasiranog. Izgubiti dva finala je neuspeh", rekao je Simeone za sajt UEFA.

Fudbaler Atletiko Madrida Antoan Grizman, koji je jedan od tragičara susreta nakon promašenog penala na početku drugog poluvremena, izjavio je da je tim veoma teško podneo poraz u finalu.

"Najteža utakmica bila je protiv Bajerna u polufinalu, ali je ova bila veoma emotivna. Trener nam nije rekao mnogo i istina je da nikom nije bilo do priče nakon meča. Svi smo bili tihi. Ovaj poraz je veoma težak, ali moramo da ga zaboravimo što pre. Ovo je poraz u drugom finalu, ali gde su dva, tu je i treće, nadam se", zaključio je Grizman.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC