• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Subotić u Premijer ligi, ali ne kod Klopa

Autor mondo.rs

Nekadašnji reprezentativac Srbije Neven Subotić razgovarao je sa predstavnicima Dortmunda i zamolio ih da tokom prelaznog roka napusti klub. Zainteresovane strane iz Premijer lige, ali ne one koje su mnogi očekivali.

Ukoliko se dogovori sa predstavnicima Dortmunda - Neven Subotić će napustiti ovaj klub.

Nekadašnji reprezentativac Srbije je nakon loše sezone koju je uglavnom presedeo na klupi, što zbog povreda, a što zbog forme, pa je obavestio Upravu Borusije da ne planira da i naredne sezone platu zarađuje posmatranjem utakmica.

Dortmund je navodno spreman da ga u letnjem prelaznom roku proda ili pozajmi klubu koji će mu isplaćivati čitav iznos plate, a prva asocijacija mnogima je bio Liverpul Jirgena Klopa.

Trener koji ga je "pronašao" u Majncu, a potom i odveo sa sobom u Dortmund, ipak neće pokušati da angažuje srpskog štopera i, nezvanično, poručio je Upravi kluba sa "Enfilda" da nije zainteresovan za njega.

Umesto toga, u trku za njegov potpis uključili su se znatno "manji klubovi".

Štoper koji je činio skoro savršen tandem sa Matsom Humelsom u Dortmundova dva pohoda na Bundes ligu i finale Lige šampiona, i koji je tada, spekulisalo se bar, bio na meti Mančester junajteda, Arsenala, Barselona i sličnih imućnih klubova, svoje minute će morati da zaradi u manjoj sredini.

U pitanju su dva crveno-bela tima iz Premijer lige: Stouk i Sanderlend!

Prema pisanju engleskih medija Mark Hjuz i Sem Alerdajs žele da "ožive" karijeru Srbina koji je u poslednje vreme mnogo kuburio sa povredama što ga je sprečilo u mnogo tome, a naročito u tome da se bori za mesto u startnoj postavi pored Humelsa, Gintera, Sokratisa i Bendera.

Sanderlend je sezonu nekako spasao u poslednjih nekoliko kola i izbegao ispadanje iz Premijer lige, dok je ekipa Stouka, zanimljivo, završila samo poziciju iza Liverpula - na devetom mestu, ali sa jednom od najgorih odbrana u ligi. 

"Želim da igram, ja sam borac. Cenim klub i navijače, ali moramo da razgovaramo o mojoj budućnosti", kazao je Subotić koji će verovatno tako pojačati "armiju" srpskih igrača u Premijer ligi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC